TUMMYTOX blogs.

5 důvodů, proč nemůžeš jako žena zhubnout...

Pravděpodobně jsi slyšela, že hubnutí je pro ženy mnohem těžší než pro muže. Ale je to opravdu pravda, nebo je to jen výmluva?

image

Ano, je to skutečně pravda! Když se muž i žena pokusí držet dietu současně, má žena určité nevýhody, které jí ztěžují hubnutí.

Bohužel, my ženy máme (1) pomalejší metabolismus, a jako by to toho nebylo málo, máme také (2) vyšší hladinu ghrelinu,„hormonu hladu“, který způsobuje chutě.

Stejně tak muži při lenošení spálí více kalorií. Ženy mají (3) méně svalů a svaly spalují více kalorií než tuk, a to i v klidovém režimu.

(4) Těhotenstvíje také častým důvodem, proč ženy přibírají na váze a je pro ně těžké znovu zhubnout. Nejen proto, že v této době dochází k fyzickým změnám, ale také proto, že maminky s malými dětmi si jen těžko hledají čas na sebe.

Až 10 % žen je postiženo (5) syndromem polycystických ovarií, nevyléčitelného onemocnění, které může mimo jiné způsobit přibírání na váze.

Pokud tedy chceme úspěšně zhubnout, většinou potřebujeme větší podporu. Je důležité, abychom užívali produkty, které jsou speciálně navrženy pro ženy, s přísadami, u kterých bylo vědecky prokázáno, že fungují.

Naše doporučení: 5 v 1 Curve Shaper, super efektivní řešení vše v jednom pro hubnutí vyrýsované tělo!