TUMMYTOX blogs.

Anna: „Bez námahy jsem zhubla 18 kilo!“

26letá Anna pracuje jako účetní a její největší radostí je její dvouletý syn. Anna měla už jako náctiletá potíže se zažíváním a nadváhou. Po porodu se situace ještě zhoršila a to jí kazilo radost ze života.

image

„Zkoušela jsem všechny možné druhy tablet, přírodní metody a různé techniky, které mi poradili. Nic z toho mi nepomohlo."

„Kamarádka mi doporučila TummyTox”

„Jakmile jsem se dozvěděla, že to jsou čaje, řekla jsem: Tohle v žádném případě nemůže fungovat! Čaj piju, když jsem nemocná."

„Kamarádka mě pak přece jen přemluvila a navzdory pesimismu jsem si objednala čaje Daily Kick & Sleep Tight Tea."

Už po 1 týdnu změna

„Po 1 týdnu jsem se cítila jinak. Byla jsem lehčí, více odpočatá, měla jsem více energie. A moje migrény zmizely! Migrénami jsem totiž trpěla již od dospívání a byly k nevydržení.

Teprve tehdy jsem pochopila, že moje migrény souvisely se špatným zažíváním."

Anna byla nadšená a vyzkoušela ještě Skinny Me Tea

Anna byla s čaji velice spokojená, a proto se rozhodla pro novou objednávku. Tentokrát vyzkoušela čaj Skinny Me Tea.

„Od porodu minulo už víc než 1 rok a přebytečná kila stále nezmizela. Tuk mi zůstával převážně na břiše a bocích. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet taky čaj Skinny Me Tea."

„S čaji  jsem zhubla 18 kilogramů!"

„Když jsem začala pít Skinny Me Tea, vážila jsem 68 kilo. Během 6 měsíců jsem zhubla na 50 kilo! Skoro vůbec jsem necvičila, kromě běžného každodenního pohybu, jako je vaření, uklízení, nakupování ... Teď jsem opravdu spokojená se svým tělem, cítím se plná energie a sebedůvěry!"

Přeješ si i ty zlepšit své zažívání, získat více energie a zhubnout přebytečná kila? Pak vyzkoušej Tummytox čaje.

Produkty pro vás