TUMMYTOX blogs.

Editorka TummyToxu: „Užívám naše produkty a hubnu!“

Ahoj! Jmenuji se Ruxandra a od června 2017 pracuji jako online editorka pro TummyTox Rumunsko. JIž od začátku mi TummyTox přirostl k srdci, a proto jsem mu s radostí pomohla stát se tím, čím dnes je.

Abych mohla propagovat produkty TummyTox a psát o nich, chtěla jsem je nejprve osobně vyzkoušet a zjistit, jaké účinky mají a co od nich mohu očekávat. A to jsem také udělala.

image

Než vám řeknu o mých zkušenostech a výsledcích, ráda bych se trochu představila. Mám 32 let, jsem vysoká 169 cm a vážím 59 kilo. Chtěla jsem přejít na zdravější životní styl, vyformovat si postavu a shodit pár kil. A hádej co! Jsem na dobré cestě!

Pravidelně piju čaje neslazené, ale strašně ráda mám sladkosti a zbožňuji jejich různé chutě. Navíc miluji hamburgery a samozřejmě čokoládovou zrmzlinu :)

Nejsem velký fanoušek sladkých nápojů, ale k hamburgeru se tak strašně hodí coca-cola, hranolky a barbecue omáčka!

To vše bylo asi před 3 měsíci, nyní je můj metabolismus a chuť k jídlu o něčem úplně jiném!

Jak se cítím nyní?

Teď mám pocit, že konečně žiju. Mám normální apetit a žádné neovladatelné chutě na jídlo. Nemusím jíst dvojité porce, abych byla sytá. Snídám téměř stejně, ale vyřadila jsem müsli s arašídovým máslem, protože obsahuje nehorázněhodně cukru.

Ani sladkosti mě už tak nelákají, občas sním palačinku… Ale už jich nejím 10. Na sycené nápoje už taky nepomyslím, zdají se mi příliš sladké a nepiju je ani k hamburgeru.

Proč jsem chtěla zhubnout?

Mám ráda své tělo, váhu mám vzhledem na mou výšku a věk normální, ale stále mi něco chybělo. Nebo spíš, nebyla jsem úplně spokojená. Stále jsem mohla nosit své oblíbené šaty, ale už jsem se v nich nemohla hýbat: D Myslím, že některé z vás asi vědí, o čem mluvím.

Když jsem si uvědomila, že začínám přibírat na bříšku a bocích, nastal čas, abych se začala více hýbat a změnila stravu. A co ještě? Obrátila jsem se na značku, kterou znám a důvěřuji jí – TummyTox!

Které produkty jsem užívala? 

Základem hubnutí je DETOX

V lednu jsem začala s Daily Kick a Sleep Tight čaji, které chutnají opravdu super. Tyto dva čaje povzbudily mé trávení a dodaly mi energii. Pila jsem je, abych si zlepšila metabolismus a detoxikovala tělo. Užívala jsem je 20 dní a zároveň se snažila najít motivaci, abych začala chodit do posilky.

Uplynul další měsíc a začala jsem i sportovat. Měla jsem dobré trávení, energii a první kila dole. Večerní čaj mi pomohl uklidnit se po náročném dni, ale stále jsem nespala tak dobře, jak bych chtěla. Asi proto, že jsem dost nervózní člověk, myslím i na 10 věcí najednou, zejména večer, když se snažím usnout.

Multivitamínoví medvídci mi pomohli zkrotit chuť na sladké. Díky 2 medvídkům denně jsem potřebovala sníst už jen jednu kostku hořké čokolády namísto celé čokolády s karamelovou náplní... každý den.

Cleanse Drink: Myslím, že je to můj nejoblíbenější nápoj ze všech produktů TummyTox. Rozpouští se ve 250 ml vody a je to super způsob, jak hydratovat tělo a regenerovat játra. A má jahodovou příchuť! Jahody jsou moje nejoblíbenější ovoce!

image

Tyto dva produkty, které jsem si vybrala jako první, měli mé tělo zejména detoxikovat a připravit na hubnutí. S tím jsem začala od února.

Skinny Me Tea čaj s příjemnou chutí, který výborně hydratuje a zlepšuje trávení a spalování tuku. Cítila jsem po něm zvláštní lehkost v bříšku a ani si nevzpomínám, kdy jsem měla naposledy pocítila nadýmání.

Skinny Me Tea je nyní My Skinny Tea: složení a všechny výhody produktu zůstaly stejné, změnil se pouze název.

image

Přidala jsem i Draining Drink a po nějakém čase jsem uviděla první výsledky na stehnech – všimla jsem si, že mi začíná mizet celulitida. Jak? Draining Drink se rozpouští v 1 litru vody a třeba ho vypít dopoledne – takže jsem byla nucena vypít litr vody každé ráno! To spolu s účinnými látkami v tomto nápoji pročišťuje lymfatický systém, rozproudí lymfu a voilà – odstraňuje celulitidu.

V polovině února jsem se rozhodla začít chodit do posilky, tak jsem si objednalaCarni Fit s L-karnitinem a Magicnesium, protože jsem věděla, že to budu po namáhavém cvičení potřebovat :) Užívám 2 kapsle Carni Fit denně – jednu ráno po snídani a druhou odpoledne na energii a spalování tuku.

Carni Fit jsou nyní pod jménem Tummy Fit! Stejné složení i stejné výhody zůstavají!

Magicnesium: Po tréninku si dám ještě tobolku Magicnesia. Cítím se díky němu mnohem lépe, nemám po cvičení žádné svalové křeče, jsem uvolněnější, nejsem tak nervózní a mám i lepší náladu. Pokud si ho vezmu večer, lépe spím.

A máme tu výsledky

Nový rok jsem začala s 59 kily, 70 cm v pase, 84 cm přes břicho, 99 cm v bocích a 58 cm kolem obvodu stehen.

Dnes, 15. března, mám 56 kg, 67 cm v pase, 81 cm přes břicho, 97 cm v bocích a 56 cm kolem obvodu stehen.

Není to sice nějaký obrovský rozdíl, ale chci si zejména udržovat zdravý životní styl, stravovat se zdravě a pravidelně cvičit. Nechtěla jsem radikální změnu, spíše jsem chtěla začít s dlouhodobou péčí o své tělo a lepším životním stylem.

Moje závěry

Pokud chcete zhubnout… nebude to snadné, ale bude to stát za to. Změna stravování představuje 80 % úspěchu a pohyb 20 %. Měli byste do své denní rutiny zahrnout zdravou stravu, potraviny s menším obsahem cukru a pak budete na správné cestě. Osobně jsem měla problémy se sladkostmi a s tím, že jsem jedla kdykoliv, kdekoliv a cokoliv. S čaji a kapslemi jsem tyto své problémy dokázala potlačit a začala jsem hubnout, a to i na problémových partiích.

Pokud jde o pohyb: 30minutová každodenní procházka po parku je super. Proč? Rozproudí krev a endorfiny a pomůže vám cítit se lépe. Když se každý den alespoň pocházím, hned se cítím lépe ve vlastní kůži a mám více energie.

Pokud vás to baví a máte čas, určitě choďte do fitka 2krát nebo i 3krát týdně. Zpočátku to však s cvičením nepřehánějte, začněte pomalu, zvláště pokud jste dosud nebyly příliš aktivní. Bylo by fajn, kdybyste měli kámošku, která by do toho šla s vámi a s kterou byste se vzájemně motivovali a podporovali. Ale určitě můžete začít i samy. Důvěřujte si, protože vy jste těmi nejdůležitějšími osobami ve svém životě. Pokud se o sebe nestaráte vy, pak kdo?

image

Proč jsem napsala tento článek?

Poslední večer v posilovně mě opravdu vyčerpal. Měla jsem kompletní trénink: kardio na kole, posilování celého těla a strečink. Celý čas jsem si říkala: Dokážeš to, to dáš! A donutilo mě to přemýšlet o vás, které nyní čtete tento článek. Pokud opravdu chcete změnu, ale chybí vám odvaha nebo motivace začít, pokud chcete zhubnout, cítit se lépe, chcete si pročistit tělo od toxinů… Kdo vám může dát lepší příklad než osoba, která denně pracuje s těmito produkty, věří jim a dobře je zná?

Vložila jsem do nich svou důvěru a pustila jsem se do změny! A ty? Kdy začneš svoji proměnu?

PS: Do fitka chodím sama, nemá mě kdo vyfotit, ale věřte mi, chodím :D Když se mi něco nepovede, zasměju se na tom a zůstávám v pohybu. Nenechte se ničím odradit, neztrácejte motivaci, pokud se vám všechno hned nedaří. Mějte se sebou trpělivost!

Jelikož jsem si ve fitku nedělala selfíčka, vyfotila jsem alespoň TummyTox láhev, můžete mě vidět v zrcadle :) Zde je důkaz:

image

+ foto s oblíbenými produkty a oblíbeným méďou:)

image

Linky na produkty:

čaje DailyKick a SleepTight »

čaj Skinny Me »

Draining Drink »

Carni Fit »

Magicnesium »

Multivitamínoví medvídci »

TummyTox láhev »