TUMMYTOX blogs.

Eliška:„Nevěřili byste jak rychle jsem pocítila změny”

Zdravím! Jmenuji se Eliška Králová a na světě už jsem už 20 let. Jsem první rok po maturitě a pracuji jako ošetřovatelka koní. Je to fyzicky náročná práce a i když se to nezdá, tak ano i tady v této profesi se dá nabrat pár kilo, pokud se člověk nehlídá. Jelikož se často stresuju, tak mi váha občas pěkně skáče a moje chuť k jídlu také......

image

Vždy jsem vážila 58 kilo (atletická, pěkná postava), ale znáte to, začnete dospívat, váha a křivky se vám změní a najednou už to nevypadá tak dobře, jako to vypadalo dřív. Rozhodla sem se s tím něco dělat!
Zkoušela jsem cvičit, sestavit si jídelníček a vyzkoušela snad všechny možné diety a „hladovky”. Samozřejmě nikdy nic moc nezabralo a já vypadala pořád stejně.

„Necítila jsem se ve své kůži vůbec dobře.”

Cítila jsem se nesebevědomá, nehezká, oteklá a měla jsem pocit, že ta dívka v zrcadle vlastně ani nejsem já. Kvůli tomu jsem začala nosit volné, nejlépe černé oblečení. Měla jsem i problém ukázat se někde v plavkách nebo jít si znovu zaběhat. Necítila jsem se ve své kůži vůbec dobře.

Už jsem se pomalu začala smiřovat s tím, jak vypadám, když v tom na mě vyskočila reklama na facebooku na TummyTox!

„Nevěřili byste jak rychle jsem pocítila změny.”

Z počátku jsem byla dost nedůvěřivá, ale i tak jsem se rozhodla objednat pár produktů. Už jen to balení mi přišlo moc roztomilé a krásně dívčí, tak vlastně proč si to neobjednat, už jen ty krabičky za to stály, i kdyby to náhodou nefungovalo. Ale musím říct, že to funguje skvěle!

První objednávku jsem měla asi před měsícem, kdy jsem chtěla vyzkoušet Beauty Drink (nehty se mi v práci hodně lámou a trápí mě i problém i s vlasy), L-Karnitin pro ženy  (spalovače jsem měla už odzkoušené předtím, tak proč nevyzkoušet další) a sadu čajů Daily Kick & Sleep Tight. Hned po týdnu užívání jsem si ještě přiobjednala Draining DrinkFlat Tummy tobolky a Booty Tone

Nevěřili byste jak rychle jsem pocítila změny. U čajů to byl pouhý den, kdy jsem pocítila pozitivní změnu. Naprosto bombové byline čaje! Ráno mě dokázaly úžasně „nakounout” (ani kávu jsem nepotřebovala) a večer uvolnit a uspat (což je super, protože sem měla potíže usnout ať jsem byla sebevíc unavená). U Beauty Drinku jsem pocítila změnu po týdnu, kdy jsem začala mít lesklejší vlasy a mé nehty byly pevnější a rychle rostly! Co se L-Karnitinu, Draining Drinku a Flat Tummy tobolek týče….lepší pomocníčky k hubnutí snad ani neznám. Ne jen, že se mi zmenšilo bříško, ale také se cítím více nabitá energií a dokonce snad i štíhlější!
Rozhodně bych tuto značku doporučila všem holčinám, protože mi to přijde jako jedna z TOP značek na čekém trhu!

Produkty pro vás

DETOX & TRÁVENÍ
-40%
Speciální cena 439 Kč Běžná cena 731 Kč
Zobrazit produkt