TUMMYTOX blogs.

Jaroslava: „Zase mám radost ze života”

Dobrý den,jmenuji se Jaroslava Vokounová, je mi 32 let a momentálně jsem na mateřské dovolené. Dříve jsem vážila ideálních 65 Kg, bohužel jsem však v těhotenství přibrala 19 kg, které mi zůstaly celé 2 roky a nešly dolů.....

image

Nabraná kila Jaroslavu hodně trápily.

„Bohužel to hodně ovlivnilo můj život. Styděla jsem se někam jit, podívat se na sebe do zrcadla. Partner tvrdil, že mu to nevadí, ale podle mě mi jen nechtěl ublížit. Bylo mi nepříjemné se svlékat a chodit nahá i doma. Už to nebylo jako dříve, když jsem měla 65 kilo a byla jsem hezky hubená a každý se za mnou otáčel. S kilogramy nahoru šlo bohužel mé ego pěkně dolů, na bod mrazu.”

Na základě recenzí nakoupila spoustu produktů.

„Reklamu na TummyTox jsem objevila na Facebooku. Dlouho jsem zvažovala zda do toho jít, ale na základě recenzí na webových stránkách, přijatelných cen a přírodnímu složení jsem se rozhodla do toho jít. Uklidňovala mě garance vrácení peněz, něměla jsem co ztratit....ale nakonec se to celé vyplatilo!
Užívala jsem spoustu produktů. Začala jsem s Draining Drink INTENSE, nápoj pro odvodnění a detoxikaci. Slimbitics jako doplněk stravy pro správné fungovaní střební mikroflóry, Flat Tummy tobolky mi pomáhali ovládat celodenní hlad a chuťě na něco dobrého, Fat Burner je skvělý stimulant před cvičením a večer jsem nešla spát bez Night Burner Drinku, který pomáhá spát, a podporuje spalování tuku v noci. Jsem se všemi produkty nadmíru spokojená  a ještě na mě čekají tobolky Carni Fit, které obsahují nejčistší L-Karnitin a kapsle Booty Tone, které mají aktivovat hormon štíhlosti.” 

Zase má radost ze života a cítí se dobře!

Hned po prvním týdnu užívání jsem cítila změnu. Měla jsem více energie, zmizelo nafouknuté břicho, které mě dlouho trápilo a měla jsem celkově lepší pocit.
Největší úspěch je pro mě úbytek váhy, která se nehla půl roku, menší obvod v centimenterch a hlavně to nafouknuté břicho. Zase mám radost ze života a cítím se mnohem lépe. I okolí si všimlo mé změny a zajímají se o to, jak jsem toho docílila. Ještě to není úplně dokonalé ale stále na sobě pracuji, nevzdávám se a jedu dál!

Teď je to snadnější než předtím, nakoplo mě to na start nové etapy a rozjet organismus pro úspěšné hubnutí.
Jsem ráda ,že jsem mohla vyzkouset TummyTox produkty a už přemýšlím o další objednáce! Děkuji, TummyTox!