TUMMYTOX blogs.

Johana: „Zhubla jsem 7 kilo za 1 měsíc! *“

Johana vždy pokládala za důležité žít zdravým a aktivním způsobem života. Bohužel, nátlak pracovních povinností a každodenní problémy jí často házely klacky pod nohy. Neměla čas na chvíli odpočinku, a už vůbec ne na fyzickou aktivitu a plánování plnohodnotného stravování – všechny to známe, že?

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

Hektický život

„Nemám stálou pracovní dobu a často jsem v časovém presu, což mi nedovoluje udržet si pravidelné, systematické stravování," říká. Johana pracuje v gastronomii, v jedné z populárních veganských restaurací v hlavním městě. Přestože hosté restaurace dostávají na talíř skvělá plnohodnotná jídla, Johaně se nedaří držet se svého stravovacího plánu – „Jím rychle a někdy jen dvakrát za den."

Nepravidelné stravování se odráží na sebevědomí a postavě

Nepravidelná strava a konzumace ve spěchu a stresu se začaly projevovat na jejím zdraví a postavě. Celodenní půst si často nahrazovala večer a dopřála si nezdravé prohřešky nebo toho snědla velmi mnoho najednou.

„Mám také slabost pro sladkosti" přiznává. Mladistvý metabolismus se postupně zpomalil a Johana se ve svém těle přestala cítit dobře. „Začala jsem si všímat, že mě je čím dál tím víc, hlavně na břiše a stehnech." Právě proto se rozhodla sáhnout po produktech TummyTox. Věřila, že s jejich pomocí se jí podaří dostat se zpět do formy.

„Bylo to to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla udělat"

Johana se o produktech TummyTox dozvěděla na sociální síti a rozhodla se vyzkoušet několik výrobků. „Našla jsem jejich stránku na Facebooku a viděla jsem, že lidé mají s TummyTox dobré zkušenosti, objednala jsem si v podstatě hned po přečtení složení a účinků." Přírodní složení produktů a jejich výkonnost, a také dobré recenze zákazníků ji přesvědčili, aby se pustila do dobrodružství s TummyTox. Jak jej hodnotí? „Bylo to to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla udělat." říká.

Na začátek si vybrala Night Burner Drink a Slim Tummy tobolky, aby si zlepšila spánek a zrychlila metabolismus. Vyzkoušela také Multivitamínové medvídky, protože cítila, že její organismus potřebuje komplexní podporu.

„Účinky jsem viděla už po 1 týdnu *“

„Už po týdnu * jsem viděla výsledky" říká Johana a vyjmenovává blahodárné účinky výživových doplňků: „Čím dál tím plošší bříško, pocit lehkosti, necítila jsem se taková hladová a byla jsem méně unavená."

Johana je také velmi spokojena se samotným způsobem užívání produktů. „Používají se extra pohodlně a nápoje navíc skvěle chutnají!

„Každý den před spaním vypiju Night Burner Drink, díky kterému vstanu lehká a bez otoků. Slim Tummy tobolky zlepšují můj metabolismus a skvělí Multivitamínoví medvídci obohacují mou stravu o komplex vitamínů.

Johana: „Za měsíc jsem zhubla 7 kg! *"

Po prvních uspokojujících výsledcích se Johana rozhodla na sobě zapracovat ještě více a přidala do své každodenní rutiny Fat Burner Drink, který podporuje její fyzickou aktivitu a stimuluje spalování tuku.

„Za měsíc jsem zhubla až 7 kilo * a cítím se super a lehce, což mi dodává pocit sebevědomí. Teď jsem se svou postavou spokojená a každý den vítám s úsměvem, svěřila se nám Johana. Z jejích výsledků jsme ohromeni a oceňujeme motivaci, kterou tak může dodat mnohým dalším.

Trojitý účinek se třemi produkty

Produkty, které Johana otestovala, naši specialisté spojily v jedné extra sadě, díky které můžeš maximalizovat účinky svého snažení.

  • Slim Tummy tobolky tlumí chutě k jídlu, zejména chuť na sladké, díky čemuž mizí problém s ujídáním mezi hlavními jídly a přijímáním prázdných kalorií.
  • Night Burner Drink se postará o klidný a hluboký spánek, díky kterému se tvá játra lépe zregenerují. Kondice jater značně ovlivňuje hubnutí – jsou-li játra ztučnělá, přebytečná kila se hromadí kolem pasu a vnitřních orgánů. Pokud je zregeneruješ a očistíš, bude se ti snadněji zbavovat přebytečného tuku.
  • Fat Burner Drink je silný spalovač tuku, který nakopne tvůj metabolismus a zrychlí spalování kalorií. Díky obsahu L-karnitinu výborně podporuje tělo při fyzické námaze tím, že zvyšuje efektivitu cvičení a přispívá k regeneraci svalů po cvičení.

Víme, že ve víru každodenního života nemáš dost času prakticky na nic, proto jsme do balíčku přidali i módní funkční láhev, která udrží teplotu tekutiny až 8 hodin – svůj oblíbený nápoj si nyní můžeš vzít s sebou všude, kam potřebuješ!

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]