TUMMYTOX blogs.

Lucie: Mám dole -25cm na celém těle!

Lucka je 26letá maminka na mateřské dovolené, která nás oslovila s nabídkou spolupráce. Klasická spolupráce se však změnila v něco mnohem většího!

Spokojená s produkty s námi sdílela její příběh....

image

„Různé večeře, párty, nezdravý styl života a žádný pohyb. Tady začal můj problém s nárůstem váhy. Řekla jsem si dost! Chtěla jsem se sebou začít něco dělat.

Po několika dietách, občasném cvičení doma a procházkách, kdy šla má váha o pár kg dolů, jsem otěhotněla. V těhotenství jsem přibrala 20kg. Takže jsem opět po porodu musela shazovat kg navíc…

Když jsem po porodu přišla domů, bylo mi ze sebe zle. Byla jsem obrovská, nalitá, oteklá, pořád jsem se potila, nezapla jsem žádné kalhoty. Bylo mi do breku, nechtěla jsem se fotit, chodit na nákupy...prostě nic. Cítila jsem se ve svém těle hrozně špatně.”

Poté na facebooku objevila TummyTox....

Na produktech se jí libilo složení, velký výběr produktů a velmi přijatelná cena. Produkty si zamilovala! Už po měsíci užívání našich doplňků spolu s návštěvou fit-centra pocítila rozdíl! „Bez vašich produktů by tato změna nebyla tak rychlá a velká. Jsem maximálně spokojená.”

image

 Její výsledky jsou DECHBEROUCÍ!

„Zlepšení bylo maximální ve všech směrech. Zhubla jsem 1,5 čísla z konfekční velikosti. Necítím se tak nafouklá. Mám lepší fyzičku, už se tak moc nezadýchávám. Neplandají mi ruce ani nohy, už nevidím celulitidu (celkově se kůže velice zpevnila). Začínají mi vyskakovat svaly, cítím se prostě báječně. Mé sebevědomí se zase vrátilo zpět. Cítím se lehčí, a mnohem hezčí. Nedám na vaše přípravky dopustit, už prostě patří ke mě!”

image

Vaše firma mi otevřela bránu k lepšímu životnímu stylu. Díky vám jsem začala chodit do fitka. Cítím se být odhodlaná, pokračovat v tom co dělám. Chci mít krásné, pevné tělo a vím, že mi stím pomůžete jako do teď!

Jsem za vaší firmu neskutečně ráda ,díky ní se cítím tak...jak se cítím. Za 2,5 měsíce mám dole -25 cm na celém těle!

Vím, že konečná proměna bude neskutečná...a hrozně se na ní těším.”

Nechej se inspirovat! Také ti v tom pomůžeme! 

My Lucii moc GRATULUJEME za úžasnou, motivující proměnu! A pro Tebe máme sadu, kde najdeš výběr produktů, které Lucka užívala! Nyní se super slevou a shakerem a posilovací gumou  zdarma!

Produkty pro vás