TUMMYTOX blogs.

Markéta: „Zhubla jsem o celou konfekční velikost!”

Markétka je 28letá maminka na mateřské dovolené, která je povoláním kadeřnice a ve volném čase se věnuje šití oblečení a Instagramu.
Nikdy nebyla příšliš hubená a měla sklony k přibírání. Nedávno se však rozhodla, že chce zhubnout do svatebních šatů na její velký den....a proměna je opravdu INSPIRATIVNÍ!

image

„Nikdy jsem nebyla hubená, vždy jsem měla sklony spíše k tloustnutí. Mojí problematickou partii jsou boky a břicho. S váhou to mám jako na houpačce, nahoru a dolů. Co jsem zhubla jsem rychle nabrala dvojnásob.
Nikdy jsem váhu moc neřešila. Až po těhotenství, kdy jsem měla císařský řez a na břiše se mi po jizvě udělal ošklivý převis se kterým bojuji do teď. Nikdy jsem necvičila, pouze držela diety, které mi vydrželi pouze týden.
Dost jsem se za svou postavu styděla a zakrývala ji volným oblečením, často jsem se zadýchala a měla jsem problém zavázat si přes břicho i boty...”

Rozhodla se zhubnout do svatebních šatů!

„Na vaši značku jsem narazila na Instagramu, chválilo ji tam spousta dívek a žen které měli skvělé výsledky. Líbili se mi recenze a kladné hodnocení jak při hubnutí, tak při užívání multivitamínů a vitamínů na plet‘. Poprvé jsem vyzkoušela vitamíny, se kterými jsem byla moc spokojená a když jsem se rozhodla zhubnout do svatebních šatů, Tummy Tox pro mě byla správná volba.”

První viditelná změna byla již po týdnu

„První změnu jsem zaznamenala již po týdnu. Díky Draining Drinku jsem se začala zbavovat zadržované vody, otoků a celulitidy. Rozdíl byl opravdu znatelný. Až jsem byla překvapená, jak rychle to šlo.”


„Protein Shape me Shake užívám 2x denně a je to skvělý pomocník. Jelikož jsem dřív svačiny vynechávala na protein se vždy těším. Moc mi chutná a jsem po něm nabytá energií.


„Fat burner drink mě hrozně překvapil. Díky němu jsem zvládla při cvičení mnohem víc než bez něj, měla jsem mnohem větší výdrž. Při půl hodinovém cvičení jsem se potila, jako kdybych běžela maraton.”

Její výsledky jsou INSPIRATIVNÍ!

První kilogram jsem měla dole asi po 14 dnech, ale centimetry šli dolů mnohem rychleji.
Za 2 měsíce jsem zhubla 5,5 kg a celou jednu velikost. Celkově jsem se hodně zpevnila, několik lidí mi pochválilo zpevněná stehna a hýždě. Už nemám problém s dýcháním, snadněji se ohnu a snadno běhám za synem na kole.

image

„Jsem mnohem víc nabitá energií. Zbavila jsem se otoků a celulitidy z čehož mám obrovskou radost. Nemám teď takové chutě a jídlo si vychutnávám jen když mám. Je mi volnější oblečení, a to o dost. Což mě potěšilo. Rozdíl je veliký, jak můžete vidět na fotce. Cítím se mnohem lépe, ráda se oblékám a konečně si můžu vžít i něco na tělo. Jídlo a cvičení pro mě má teď úplně jiný smysl. Je to něco, co mě baví a na co se vždy těším. Doufám, že mi to vydrží a dostanu se na svou vysněnou váhu a budu krásná nevěsta. Do cílové váhy mi ještě několik kilogramů chybí ale nevzdávám se a pokračuji. Baví mě to.”

Vydej se také svou cestou!

My Markétce moc gratulujeme a držíme palce v její cestě za krásnou postavou a vysněnou pohádkovou svatbou! 

Vyzkoušej i ty některé z produktů, které si Markéta oblíbila v sadě Bikini Ready a vydej se svou cestou! 

Produkty pro vás