TUMMYTOX blogs.

Martina:„TummyTox mě motivoval pokračovat a nepřestat."

Chtěla bych se s vámi podělit o svůj příběh. Jmenuji se Martina (19 let) A bydlím v Prešove. Měla jsem nízké sebevědomí pro mou postavu a proto, že jsem neměla žádnou kondici. Tak jsem se rozhodla, že se sebou začnu něco dělat.

image

Ovládala mě nechuť a únava.

Velmi dlouho jsem se přesvědčovala začít cvičit. Ovládala mě nechuť a únava. Kromě toho jsem neviděla žádné výsledky po cvičení, a to mě hned odradilo.

Na internetu jsem zpozorovala reklamu na TummyTox. Po přečtení recenzí a účinků produktů jsem se rozhodla, že to vyzkouším.

Výsledky, které mě motivovaly

Oslovil mě Carni Fit, se kterým jsem začala. Později jsem začala i s Booty Tone. Začínala jsem s váhou 60,2 kilogramů. Můj obvod pasu byl 71 cm a obvod na bocích 85 cm (výška 162 cm). Samozřejmě bez nějakého cvičení a úpravy jídelníčku by výsledky nebyly povzbudivé.

Po prvním týdnu užívání jsem byla překvapená, že po trénincích s Carni Fit jsem neměla tak silnou a dlouhou svalovku jako obvykle.

Když jsem druhý týden začala užívat i Booty Tone, dostavili se první výsledky, které mě motivovaly pokračovat a nepřestat.

Mým cílem není zhubnout za každou cenu, ale formovat si postavu a zvyšovat kondici. Po necelém měsíci (28 dní) mi klesla váha na 57,8 kilogramů * bez hladovění a různých speciálních diet. Obvod pasu mám 68 cm * a obvod na bocích 83 cm *.

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Konečne sa mi daří v mém cíly a nehodlám přestat

Díky pomoci od TummyTox se mi konečně daří v mém cíli a nehodlám přestat.

Chci poděkovat TummyTox, že díky vašim produktům jsem dosáhla viditelné výsledky, které mi dodaly sebevědomí a motivaci pokračovat.

Určitě doporučuji každé ženě, která chce mít vyšší sebevědomí, viditelné výsledky nebo ji nebaví se ničit.

Děkuji :)))

Martina