TUMMYTOX blogs.

Michaela: „Jsem teď se sebou absolutně spokojená”

Michaela je 31letá  mladá maminka, která je momentálně na rodičovské dovolené. S postavou nikdy neměla problém, ale po porodu se věci bohužel změnily...

image

Michaela má sportovní typ postavy, ale když přibere tak jdou kila nejdříve vidět na zadečku a stehnech. „S postavou jsem nikdy neměla problém až do porodu, kdy jsem v těhotenství přibrala až 20 kg, spoustu kil jsem se zbavila již během kojení, ale drželo se mi posledních 6 kg které za každou cenu nešly dolů. Postava se mi celkově změnila a necítila jsem se ve své kůži. Všechno oblečení mi bylo malé, nebo jsem v něm byla nacpaná. Moje tělo bylo měkké a neforemné až jsem se začala oblékat tak, abych vše zamaskovala.”

„Rozhodla jsem se zhubnout do svých oblíbených džínů”

„Nové oblečení jsem si kupovat nechtěla, motivovalo mě to zase zhubnout do svých oblíbených džínů. Rozhodla jsem se tedy, že s tím začnu něco dělat. Musím se přiznat, že běh byl pro mě poslední možný sport co bych v životě dělala, ale protože je to velmi efektivní způsob jak posílit celé tělo, řekla jsem si, že to vyzkouším. A tak jsem vyběhla. Samozřejmě první 3 běhy nebyly vůbec jednoduché a cítila jsem se na infarkt. Skoro jsem to chtěla vzdát, ale díky mému manželovi a jeho podpoře jsem setrvala a po pátém běhu se mi běželo lépe a s každým dalším během to bylo lepší a lepší. A tak byla započata moje běžecká éra.”

Přesvědčilo ji přírodní složení a recenze od spokojených zákaznic

„S TummyTox reklamou jsem se setkala na Facebooku kdy na mě vyskočila nabídka produktů s 50% slevou. Když jsem nabídku otevřela a o produktech si něco přečetla, neodolala jsem a hned výrobek objednala.
Zaujalo mě zejména přírodní složení za super dostupné ceny a recenze od spokojených zákaznic.

„Měla jsem pocit, že trasu uběhnu ještě jednou.”

„Protože jsem začala sportovat, tak mě nějvíce zaujal produkt Fat Burner drink, který zefektivňuje cvičení a podporuje spalování tuků. Musím říct, že už u prvního drinku jsem cítila rozdíl. Tělo se začalo zahřívat ještě jsem ani nevyběhla a při běhu jsem cítila velkou dávku energie. Měla jsem pocit, že trasu uběhnu ještě jednou. Od té doby jsem si produkt zamilovala a objednávám už rok. Nedokážu si už svůj běh bez nápoje představit.

Změnu jsem zaznamenala poměrně rychle protože jsem si ke svému překvapení běh tak zamilovala až jsem se stala závislá. A věřím že velkou motivací pro mě byl právě produkt Fat Burner, který mi pomohl k rychlejšímu spalovaní a formování postavy. Běhala jsem s lehkostí a energií, více jsem se potila, takže o zrychleném spalování tuku nebylo pochyb. Teď sportuji 5x týdně a Fat Burner se stal nepostradatelnou součástí při každém sportu.”

„Cítím se skvěle a plná energie!”

„Jsem teď se sebou absolutně spokojená a během pár měsíců jsem získala svou postavu zpět a myslím si, že je lepší než předtím hlavně co se fyzičky týče. Největší změnou je, že se cítím skvěle a plná energie! A musím podotknout, že nedržím žádné diety, v klidu si dopřeju smažené brambůrky nebo čokoládu.

Fat Burner mě i neuvěřitelně motivuje ke sportu, když ho vypiju musím vyběhnout jinak by přišel v niveč. Navíc když vím, že opravdu funguje. I spoustu mých známých si mé proměny všimlo a zajímali se jak jsem to tak rychle dokázala. Doporučila jsem jim TummyTox produkty, které si také velmi rychle oblíbili.”