TUMMYTOX blogs.

Natália: "Zatím jsem zhubla 4 kila* a vím, že to bude ještě mnohem lepší!"

Jmenuji se Natália, mám 22 let a jsem telekomunikační specialistka, čili mám sedavou práci. Mou nejproblematičtější partií je břicho, pak stehna a ramena.

Ještě v mých devatenácti jsem měla 47 kilo, pak jsem začala přibírat a za jeden rok jsem přibrala až 15 kilo. Asi rok a půl jsem si udržela váhu na 62 kilo, ale za poslední půlrok jsem přibrala dalších 8 kilo.

Zkoušela jsem různé diety, i hladovku, ale nikdy to nešlo ... Shodila jsem pár kilo a o pár dní jsem přibrala ještě více ... Stále se to opakovalo a nakonec jsem skončila až na 70 kilech. Hrůza, mám 163 cm a 70 kilo.

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

Při prohlížení starých fotek mi bylo do pláče.

Moje sebevědomí kleslo na nulu. Pohled do zrcadla mě ubíjel. Umíte si představit, že před 3 lety jste měli téměř dokonalou postavu a teď?

I když jsem byla ještě hubená, mou nejhorší partií bylo vždy břicho, stále jsem ho měla nafouknuté. Cokoliv jsem snědla, břicho vždy vyčuhovalo zpod trička.

Nemluvím o tom, že jsem měla i problémy s nepravidelným vyprazdňováním. Samozřejmě, že jsem zkoušela tabletky na trávení, ale nic nezabíralo.

Po novém roce jsem se rozhodla pro TummyTox. Nelituji!

Již delší dobu jsem pozorovala Instagram jedné dívky, jak propaguje produkty TummyTox. Dlouho jsem přemýšlela, jestli to vyzkouším nebo kašlu na to. No, a po novém roce jsem se pro TummyTox rozhodla . Nelituji !!

Přesvědčila mě hlavně cenová dostupnost. Mnohé podobné produkty jiných značek jsou předražené. A dalším důvodem bylo složení. Velmi se mi líbí podrobný popis produktů, což se o jiných značkách říci nedá.

Od nového roku jsem si dala předsevzetí, že letos moje váha půjde dolů. A chtěla jsem, aby mi při hubnutí pomáhal právě TummyTox.

Už po třech dnech jsem cítila první změny.*

Jako první jsem začala užívat čajové duo Daily Kick & Sleep Tight Tea. Jelikož jsem se rozhodla cvičit, tak jsem si objednala dodatečně i Carni Fit. Čaje používám asi 3 týdny a Carni Fit 2 a půl týdne. Teď jsem ještě začala používat Draining Drink.

Už po třech dnech jsem cítila první změny.* Konečně jsem se necítila plná, žádné nafouknuté břicho. Přímo nepopsatelný pocit. Věděla jsem, že to není konec.

Carni Fit mi pomohl při trénincích, začala jsem se mnohem více potit. Někdy po 20 minutách cvičení ani kapka potu a nyní po 5 minutách se ze mě pot lije.* Nepřeháním! Mé nafouknuté břicho je pryč. A co se týče energie, tak té mám najednou na rozdávání.

Nejdůležitější změnou bylo pro mě břicho.

Kvůli břichu jsem nemohla zapnout pár kalhot a měla jsem ho jako ve 3. měsíci. Ale teď jsem šťastná, protože se to konečně změnilo.

Cítím se velmi dobře a jsem plná energie. Produkty TummyTox jsou mojí součástí, bez nich už nikdy.

Kromě toho mě to velmi motivovalo hubnout dál a nevzdávat se! Zatím jsem zhubla 4 kila.* Vím, že to bude ještě lepší, mnohem lepší!

image

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Natália, Slovensko