TUMMYTOX blogs.

Nikola: „Zhubla jsem neuvěřitelných 20 Kg* !”

Slovenka Nikola má 25 let a pracuje jako servírka. Díky TummyTox produktům se jí za rok podařilo zhubnout nádherných 20 kilo * a její život se úplně změnil!

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

„Žádné jiné produkty mi nepomohly“

Nikola měla vždy problém s nafouknutým břichem a byla dost zavodněná. Proto vyzkoušela různé produkty, které slibovaly úlevu od jejího potíží. No bohužel vždy bez výsledků.

„Jednou jsem viděla reklamu na TummyTox na internetu, zaujalo mě to, a že tyto produkty byly cenově super dostupné, rozhodla jsem se, že to vyzkouším.”

Po měsíci zmizel pocit nafouknutí a dobrých pár kilo

„Asi po prvním měsíci přišel pro mě dost velký úbytek hmotnosti a také pocit nafouknutí zmizel - sama jsem z toho byla překvapená.

TummyTox produkty užívám už rok a zhubla jsem neuvěřitelných 20 kg *. Takový úspěch se mi nepodařilo dosáhnout s žádným jiným výrobkem. A samozřejmě pokračuji dál.”

image

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Lehce a rychle s TummyTox

„Mou změnu si všimli všichni, přátelé, rodina, známí, všichni do jednoho. Každý se mě ptal, jak jsem to dokázala a moje odpověď byla jednoznačná: snadno a rychle s TummyTox samozřejmě.

TummyTox produkty bych doporučovala všem, kteří se těžko zbavují nadbytečných kil jako já. S těmito výrobky to jde velmi rychle a snadněji.“

image

„Chci pokračovat a motivovat i jiných“

Nikoly jsme se také zeptali, jestli její přeměna postavy změnila život. Odpovídá: „Zda se změnil? Samozřejmě! Můj život se otočil o 180 stupňů k dobrému, a to pro mě znamená nejvíc.

Nikdy jsem se necítila lépe a v životě mi nenapadlo, že díky TummyToxu mě to tak začne bavit, a za to velmi děkuji.”

„Chci v tom pokračovat, pomáhat jiným a motivovat je k tomu, že všechno se dá, jen třeba chtít a mít pevnou vůli - to je základ.“


Co řekneš, namotivovala tě Nikolina skvělá zkušenost? Začni i ty psát svůj vlastní příběh o úspěchu!