TUMMYTOX blogs.

Sabina: „Díky TummyTox se cítim psychicky i fyzicky lépe!”

„Jmenuji se Sabina (Sabka) Králová a je mi 19 let.
V součastné době dokončuji střední školu. A po maturitě se chystám na Vyšší odbornou do Ostravy. Při škole však brigádně pracuji.
Mé tělo má tvar typické hrušky. Mám úžší pas s větším zadkem. Co se týče spalování nemám nejrychleší metabolismus, ale při snaze dokážu hodně rychlé zázraky :)”

image

Antikoncepce ji rozhodila organismus...

„Ne vždy jsem měla problémy s váhou, ale asi rok zpět jsem hodně experimentovala s hormonální antikoncepcí a nic to nemohlo odnést více jak mé tělo. Byla to velká chyba. Přibrala jsem asi 5 kg, zhoršila se mi pleť a hlavně i má psychika utrpěla. Byla jsem často bez energie, zavodnění a nafouklá.
Hodně mě to ovlivnilo... Jako každá žena, tak i já se snažím nějak vypadat a snažím se o sebe dbát.”

TummyTox měla odzkoušený dávno před tím, ani o tom nevěděla!

„Vaši značku jsem před léty viděla u nějáké bloggerky a od té doby jsem se sní setkávala až do teď. Tak jsem se konečně odhodlala vaší značku sama zkusit.
Dokonce jsem si uvědomila, že v minulosti jsem s vaší značkou měla zkušenost a ani jsem nevěděla, že jde o vás.

Vaše výrobky mne oslovili na první pohled. Avšak až teď jsem se rozhodla je vyzkoušet. Vaše značka na mne působí velmi pěkným dojmem. Miluju růžovou barvu a vše působí strašně mile a roztomile. Navíc si myslím, že tato značka není až tak „profláklá” a, proto jsem jí chtěla zkusit.

Ještě když jsem bydlela na internátě, jsem od kamarádky měla nějáky váš drink. Užívali jsem ho obě a to cca 3 týdny. Zdá se mi, že to bylo něco na smysl Draining Drinku a z toho jsme byli nadšené! Bohužel nevím kde k tomu kamarádka přišla. Toto byla moje první neplánovaná zkušenost.”

Učinky pocítila za několik dní!*

„Citím se nyní mnohem lépe, mé sebevědomí se zvýšilo a energie je zpět. A to díky vašim výrobkům! Užívala jsem Slim Tummy Tobolky, a čaj Pure Me Tea každý den, a bříško se mi vrátilo do normálu! Už není tak nafouklé. Mám také problém s pitným režimem, takže jsem i hodně zavodněná. Ale dělám pro to maximum!

Čaj Pure Me Tea plnil svou roli, jeho účinky jsem pocítila cca za 5 dní.*  A Slim Tummy Tobolky, to je bomba! Fungují úžasně, rozdíl jsem viděla již za 3 dny!* Mé bříško po delší době nevypadalo jako balon. Byla jsem více nabitá energii a vůbec jsem neměla nutkání jíst mezi jídly. Což je pro mne nejlepší a tyto tobolky určitě nejsou mé poslední! 
Tobolky vyzkoušela i má mamka a teď při další objednávce s tím musím myslet i na ni.:-)

Dále mám vyzkoušeno vaše Magicnesium,které kupodivu plnilo úžasně svou funkci. Mám tetanii a magnesium musím jíst pomalu jako bonbony a hodně výrobků mi nevyhovuje. Avšak dávka v této kapsli mi byla dostačující.”

image

Sabina je nadšená!

„Díky TummyTox se cítim psychicky i fyzicky lépe, mám více energie a citím se o hodně lehčí. Častěji chodím na toaletu a to je u mne zázrak! Nemám vůbec chuť přebytečně mlsat, což si myslím, že může být i dlouhodobé plus do zdravého života.
Konečně mám ploché bříško a menší chuť na jídlo. Jsem lehčí, spokojenější, sebevědoměnšjí a produktivnější!

Doufám i nadále v úžasnou možnost spolupracovat s roztomilou značkou o které se nebojím s čistým svědomím říct samou chválu. Stejně jako doporučit vaši značku mým blízkým.

Velmi se mi líbi, vaše aktivita skrze obyčejné příspěvky na IG. Je vidět, že si všímáte svých klientů. Komunikace z vaší strany na instagramu byla velmi milá. A udělala krásný 1. dojem. Určitě budu ráda za další možnost s vámi spolupracovat a určitě se ne jen já s vašimi produkty neloučím na moc dlouho.
Ode mne máte v tento moment 100% podporu a i nadále budu vaše produkty i s mamkou šířit mezi lidi!”

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]