TUMMYTOX blogs.

SANDŘINA ŠOKUJÍCÍ PROMĚNA

30letá Sandra zhubla 10 kilogramů pomocí produktů TummyTox. Nyní je nejen štíhlá a sebevědomá, ale také si oblíbila sport! Jak dokázala tak zásadně změnit svůj vzhled? Přečtěte si její příběh a podívejte se na fotografie dokumentující její neuvěřitelnou proměnu!

image

„Dříve jsem nenáviděla obchody s oblečením”

„Dříve jsem nenáviděla obchody s oblečením, protože jsem věděla, že zase musím hledat veliké velikosti, tmavé kousky oblečení a modely, které by co nejvíce zakryly moje přebytečná kila," říká Sandra. „Teď je všechno jinak! Jdu nakupovat ráda, protože vím, že budu hledat menší konfekční velikosti a oblečení mi bude také více slušet," říká.

Poté vyzkoušela přípravky TummyTox

„Léto je skoro tady a já chtěla na dovolené vypadat dobře," přiznala Sandra. „Pro odstranění pocitu oteklosti a lepší trávení jsem pila nápoj Draining Drink a pro rychlejší spalování tuků čaj Skinny Me Tea."

„Během 4 týdnů jsem zhubla 10 kilo a 18 centimetrů v pase!”

„Již po pár dnech jsem si všimla, že pocit oteklosti mizí, a celkově jsem se cítila lépe a lehčeji," říká Sandra s nadšením. Za pouhé 4 týdny se jí podařilo zhubnout 10 kilogramů a v pase ji ubylo 18 centimetrů. Lidé v okolí si rychle všimly této změny, reagovali pozitivně a s nadšením, což jí dalo ještě více odhodlání a motivace.

„Ve svém těle se teď cítím mnohem lépe, mám mnohem více energie pro každodenní aktivity. Sebevědomí, které jsem předtím neměla, se vrací! Ve volném čase ráda peču pro svou rodinu. Ale nyní si užívám také sport. Konečně je venku zase teplo a mohu přesunout své sportovní aktivity do přírody."

A jak to dokázala?

Sandra získala svou štíhlejší postavu s pomocí přípravků Skinny Me Tea a Draining Drink! Ty jí pomohly zbavit se pocitu oteklosti a přebytečných kilogramů, stejně jako urychlit spalování tuků a eliminovat tvorbu tuku nového! Díky tomu je snadnější dosáhnout prvních viditelných výsledků již během několika dnů!

Tak na co čekáš? Začni s vlastní proměnou!

Všechny přípravky Skinny Me TeaDraining Drink a navíc Flat Tummy tobolky, které snižují vstřebávání cukrů a tuků ze všeho, co sníš, můžete nakoupit za zvýhodněnou cenu!