TUMMYTOX blogs.

Tajemství spalování kalorií při prohlížení telefonu

Všichni trávíme příliš mnoho času přilepení k telefonu. I když nám to brání plně se zapojit do světa, někdy si prostě musíme vynahradit méně sociálních kontaktů tím, že budeme sledovat lidi a zájmy online. 

image

Prohlížení telefonu a cvičení mohou jít ruku v ruce!

Dobře, nemůžeme to úplně nazvat cvičením, neboť cvičení v posteli nebo na gauči nespálí ani zdaleka tolik kalorií jako správný funkční nebo silový trénink, ale podstatné je, že děláme něco užitečného pro své tělo. Prohlédni si naši sérii cviků, které ti pomohou zpevnit postavu při scrollování tvé oblíbené aplikace.

Nejlepší posilovací cvičení

Zvedání nohou. Lehni si na záda, nohy narovnej rovně na zem/gauč. Drž nohy rovně a zvedej je až ke stropu, pomalu spouštěj nohy zpět až těsně nad podlahu.

Zvedání boků. Ruce rozpaž v úhlu 45 stupňů. Pevně ​​stiskni hýžďové svaly. Potom zvedni boky tak, aby tvé tělo tvořilo rovnou linii od ramen po kolena.

Motýlí most. Lehni si tváří vzhůru s chodidly u sebe v pozici motýla. Stáhni hýžďové svaly a zvedni boky. Pomalu klesej na podlahu. Ke zvedání boků nepoužívej kotníky.

Zdvedání pat. Postav se s chodidly vzdálenými od sebe asi 10 cm, ruce lehce opři o pult nebo židli před sebou. Pomalu zvedej paty z podlahy, přičemž kolena zůstávají rovná. Vydrž asi 6 sekund a poté pomalu spouštěj paty na podlahu.

Zvedání nohou s koleny dovnitř. Lehni si na záda, nohy měj rovné a spojené. Zvedni nohy úplně vzhůru a pomalu je spouštěj zpět.

Nůžky. Lehni si tváří vzhůru na postel. Natáhni nohy rovně do vzduchu. Pomalu roztáhni nohy do stran tak, abys nohama vytvořila písmeno V. Zastav se a potom nohy pomalu spoj.

Stlačování zad. Lehni si na břicho a ruce dej do prodloužení po obou stranách hlavy. Stáhni hýžďové a zádové svaly, aby si současně zvedla horní část těla a hrudník a spodní část těla z postele. Stiskni lopatky k sobě a přitáhni lokty ke středu zad. Pomalu spouštěj tělo zpět na postel.

Chceš si zkrátit cestu ke svému vytouženému tělu? Zkus naše nejlepší sady!

Pro ještě lepší a rychlejší výsledky je nejlepší vybavit se 30denním balíčkem TummyTox, který, zvyšuje spalování tuků, snižuje hlad a chutě, vyplavuje toxiny, které brání hubnutí a zabraňuje tvorbě nového tuku.

Můžeš vyzkoušet i náš balíček se všemi našimi nejlepšími produkty pro spalování tuků! Zaměř se na břišní tuk, spaluj o 24%* více tuku, vyplavuj toxiny, podporuj svůj metabolismus a dokonce spaluj tuk i během spánku! Tento 60denní balíček ti jistě přinese výsledky, po kterých toužíš!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivců lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-55%
Speciální cena 811 Kč Běžná cena 1 802 Kč
Zobrazit produkt