TUMMYTOX blogs.

Tereza: „S TummyTox jsem zhubla 8,5kg *”

Tereza je 28 letá maminka na mateřské dovolené a bohužel jako mnoha maminkám se její vždy drobná postava s každým těhotestvím o něco změnila...

image

„Nikdy jsem s váhou problém neměla. Změnu postavy vyvolalo až těhotenství. S prvním synem jsem přibrala 18 kg a 5 kgnavíc mi zůstalo. S druhým synem jsem přibrala asi 16 kg a zůstalo mi také 5 kgnavíc a po vánocích jsem měla ještě navíc další 3 kg. Proto jsem si řekla dost a od ledna se sebou začnu něco dělat.”

TummyTox ji motivoval

Tereza objevila reklamu na produkty TummyTox na Facebooku a to ji motivovalo k vyzkoušení a k zahájení zdravé stravy a cvičení.

„Přesvědčilo mě hlavně to, že se jedná o přírodní produkty za přijatelnou cenu”

Celkem vyzkoušela spoustu produktů. Od Draining Drinku, přes Night Burner drink, Tummyccino, TummyTox čaje ale i spolovače tuků: „Pokaždé objednám něco navíc na zkoušku a se vším jsem vždy spokojená a změnu jsem pocítila hned po pár dnech užívání. Tělo se začalo detoxikovat a cítila jsem se lehčí, měla více energie a nebyla tak unavená!”

Tereza je z výsledků nadšená!

„Od doby co TummyTox používám jsem zhubla 8,5 kg. * Cítím se o 100% lépe,a to jak fyzicky tak i psychicky. Mám více energie, pocit lehkosti. Nejsem tolik unavená. Musela jsem si koupit i menší oblečení. Zbavila jsem se nezdravého stravování, přejídání a snažím se jíst zdravě a sportovat. Celkově mi je líp, ale i když už mám svou původní váhu jako před těhotenstvím (dokonce mám asi o dvě kila méně),tak stále je co vylepšovat a produkty budu i nadále používat, jelikož na kávě a na čajích jsem už závislá. Mají opravdu výbornou chuť!”

Staň se také spokojenou Tummy dívkou!

Vyzkoušej naše produkty a přesvědč se o výsledcích na vlastní kůži! Vyzkoušej některé z Tereziných oblíbených produktů, které najdeš například v oblíbené sadě Skinny Jeans! Nyní za super cenu!

* Účinky produktu se mohou mezi jednotlivci lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není předcházet, léčit nebo léčit jakoukoli nemoc nebo vážné onemocnění.

Produkty pro vás

SPALOVAČ TUKU
-50%
Speciální cena 534 Kč Běžná cena 1 068 Kč
Zobrazit produkt