TUMMYTOX blogs.

Daniela: „Po prvním* týdnu jsem se cítila lépe“

Danielina váha se dříve pohybovala mezi 48-50 kg. Během těhotenství přibrala 10* kg, a tak se rozhodla najít řešení a zhubnout. Čti dál a dozvíš se více o její úžasné proměně.

image

„Moje sebevědomí bylo na dně“

„Byla jsem stále více frustrovaná, protože mi žádné cvičení ani dieta nepomáhaly zhubnout. Moje sebevědomí bylo na dně.“

Snažila se najít přípravky na hubnutí a naštěstí narazila na TummyTox. Přírodní složky a snadné použití ji přesvědčily, aby to zkusila! 

„Za 5 měsíců jsem zhubla 9 kg a jsem z toho nadšená“

„Začala jsem se sadou Bleskové hubnutína 10 dní. Poté jsem si ho objednala znovu, protože výsledky byly prostě neuvěřitelné. Vyzkoušela jsem také Carnitine Max Shots při sportovní aktivitě, které mi perfektně vyhovovaly. Sadu Bleskové hubnutí je velmi snadné začlenit do každodenního života. Za 5 měsíců jsem zhubla 9* kg a mám z toho hroznou radost. Úbytek 9* kg je extrémně znatelný, všimli si toho i lidé v mém okolí, dostávám velmi pozitivní reakce a mnoho dotazů na produkty TummyTox.“

image

„Po prvním týdnu jsem se cítila lépe“

„Po 1. týdnu jsem se cítila lépe! Hubla jsem víc a víc, cítila jsem se lépe, už jsem nebyla tak nafouklá a únava byla pryč. Zlepšil se mi i spánek.

Výrobky TummyTox opravdu pomáhají! První známky výsledků jsou viditelné okamžitě a povzbuzují tě k pokračování. TummyTox jsem již doporučila mnoha přátelům, kteří jsou z výrobků také nadšeni.“

Věděla jsi, že...?

• Přejídání je pravděpodobně nejčastější příčinou nadýmání. Menší porce by měly nepříjemné pocity zmírnit.

• Po konzumaci tučných jídel se můžeš cítit nepříjemně přecpaná. Tuk se tráví déle než bílkoviny nebo sacharidy, takže udržuje žaludek plný delší dobu.

• Praktikování dechových cvičení nebo progresivní svalové relaxace, může pomoci snížit nadměrnou plynatost a nadýmání.

Zbav se nadýmání a rychle zhubni s našimi 3 lahodnými nápoji! ✨

Fat Burner Drink obsahuje nejčistší L-karnitin na trhu, který přeměňuje tělesný tuk na energii a zabraňuje jeho ukládání v oblasti boků a břicha. Zvyšuje také tvoji tělesnou teplotu a rychle spaluje tuk.

Draining drink 3 v 1 ti pomáhá odplavit přebytečnou vodu a toxiny díky účinné směsi 100% přírodních složek. Snižuje nadýmání pro rychlé viditelné výsledky hubnutí!

Night Burner Drink je nápoj na spalování tuků, který obsahuje 400 g čisté Garcinie kambodžské, té nejkvalitnější na trhu. Snižuje pocit hladu, pomáhá spalovat tuky a podporuje rychlé a zdravé hubnutí.

Vyzkoušej Bleskově rychlou hubnoucí sadu a připoj se k Daniele na její úspěšné cestě za hubnutím! Časově omezená nabídka je k dispozici právě teď.

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-55%
Speciální cena 800 Kč Běžná cena 1 778 Kč
Zobrazit produkt