TUMMYTOX blogs.

Teresa: „po 4 týdnech * jsem nemohla uvěřit svým očím”

Ahoj kočky! Jmenuji se Teresa a pocházím z Porta. Je mi 36 let, jsem vdaná a pracuji jako agent v cestovní kanceláři. Sport a fyzická aktivita byly u mě na denním pořádku, ale v posledních měsících jsem to bohužel musela postavit na vedlejší kolej kvůli zdravotním problémům.
Kvůli tomu jsem se ocitla v začarovaném kruhu každodenního života a lenivosti. Hodiny, které jsem trávila v práci a v autě, mě demotivovaly a tehdy jsem si všimla negativních změn na svém těle! Ještě aby ne, když jsem se vrátila domů z práce, jediné o čem jsem snila bylo jídlo a gauč. Výsledek? Další kilogramy!

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

Už jsem se necítila sama sebou, v zrcadle jsem se skoro nepoznala! Přibrala jsem z 53 kg na 62 kg…

Tehdy jsem se rozhodla se sebou něco udělat! A věřte mi, usmyslet si zhubnout je docela snadné než s tím doopravdy začneme...Ups.

Koupila jsem si permanentku do fitka a omezila jsem jídlo, ale po čase jsem se dostala do fáze, kdy jsem prostě ztratila odhodlání, přemohla mě lenost a do fitka jsem chodila jen tak jednou týdně. Pořád jsem hledala výmluvy: Nemám čas, jsem unavená, musím spát, prší.... Až jsem úplně ztratila veškerou kondici a motivaci.

Mezitím jsem na Instagramu viděla reklamu na TummyTox. Myslela jsem, že to bude jen „další” z těchto značek co jen slibují. Ale reklama se objevovala a objevovala, až jsem na ni klikla

Jako první mě zaujaly přírodní ingredience, a potom mě nadchl měsíční program na hubnutí – Sada Perfect Transformation. A bylo to! Láska na první pohled.Okamžitě jsem si objednala balíček!

„Našla jsem produkt, který opravdu splňuje to, co slíbil.”

V den, kdy jsem začala s programem TummyTox, jsem se vyfotila ze všech stran. A je to neuvěřitelné, ale všimla jsem si rozdílu už po 1 týdnu *! Nemohla jsem tomu uvěřit.

Pamatuji si první den, kdy jsem před tréninkem vypila nápoj Fat Burner, a pak odcházela z fitka velmi spokojená. Byla jsem potěšena, že jsem konečně našla produkt, který skutečně splňuje to, co slíbil! Okamžitě jsem se stala super fanouškem!

Když jsem viděla první výsledky, dostala jsem se na novou vlnu motivace, už jsem nebyla tak hladová a měla jsem hodně energie!

Po 4 týdnech jsem se opět vyfotila. Byla jsem opravdu zvědavá. Pokud jsem si všimla rozdílu za 1 týden, co teprve za 4 týdny *!?

image

„Zhubla jsem 4 kilogramy za 4 týdny” *

Už po prvním týdnu * používání jsem viděla a cítila rozdíl! Kromě zjevné ztráty chuti k jídlu jsem se cítila plná energie a byla jsem nadmíru motivovaná ke cvičení. Před tréninkem jsem vždy pila Fat Burner. Zhubla jsem 4 kilogramy za 4 týdny *! Cítím se prostě skvěle!

Stará Teresa je zpět, plná energie! Teď jsem opět schopná věnovat se svým blízkým a samozřejmě i sobě.

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Tato zkušenost nebyla ani zdaleka tak náročná díky podpoře a úžasné pomoci od TummyTox. Nyní je již přímo nemožné pociťovat nervozitu, hněv, nedostatek energie či motivace.

Cítím se opravdu dobře! Opět se cítím jako dívka plná života, elánu a s úsměvem, který mohu rozdávat!

Naštěstí mě i můj manžel vždy podporoval, nikdy nebyl schopen říct, že jsem tlustá, ale dal mi sílu na návrat k aktivnímu životnímu stylu. A nyní jsou na mě všichni hrdí! 

„TummyTox je vynikající pomocník při hubnutí”

Budu loajální vůči TummyTox! Poskytl mi neuvěřitelnou pomoc a doporučuji ho pro všechny, kteří chtějí změnit svůj životní styl a vidět brzy výsledky!

DĚKUJI VÁM, že jste mi pomohli na cestě, stát se opět sama sebou!

image