TUMMYTOX blogs.

Tímea: „Díky TummyTox jsem zhubla z 80 Kg na 60 Kg!”

Tímea je mladá 21letá čerstvá maminka ze Slovenska. Během těhotenství se v jejím těle nadměrně zadržovala voda a stejně jako mnohé z nás, byla zvyklá dobře papat. A tak se stalo, že Tímea během těhotenství přibrala na 80 kg ...

„Po porodu jsem nemohla dostat ani kilo dolů ... Po roce jsem se rozhodla, že si objednám TummyTox produkty."

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

„Už po týdnu jsem pocítila první změny. Každý týden šlo nějaké to kilo dolů. A co kilo, to centimetr v pase.*

Všimli si to asi všichni, protože to všichni se mnou prožívali. Jejich reakce mě velmi potěšily. Nemyslela jsem si, že mě budou takto podporovat.”

Se zadržovanou vodou šly i kila dolů jedna radost!

„Měla jsem velkou radost, když jsem se začala odvodňovat. Zavodnění mi dělalo velký problém. Už jen z toho šly kila dolů jedna radost. Zjistila jsem, že jsem měla v sobě 10 kg vody.”

Tímea užívala malinový nápoj Draining Drink Intense. Skvěle chutná, zbaví zadržování vody, resetuje lymfatický systém a nastartuje hubnutí!

Pomohly jí zbavit se nadýmání a zahnat hlad

„Díky produktům od TummyTox šly kila za chvilku dolů. Produkty jsem užívala 6 měsíců a z 80 kg jsem se dostala na 60 kg.” *

image

„Nyní se cítím dobře. Nikdo už na mě nekouká, jaká jsem tlustá a jak mi všechno poskakuje při chůzi, a nedejbože při běhu :D

Mohu se konečně obléknout, jak chci já, a nemusím se už starat o to, jak skrýt špeky a boky ... Mohu si obléct těsnější trička a bez problému koupit vysoké kozačky, které konečně zapnu. Před tím jsem s tím měla problém.”

Produkty doporučila i své rodině a kolegyním.

„Nyní všichni z mé rodiny a také i z mé pracovní rodiny používáme vaše produkty, protože chceme být krásné v každém věku. Zda je nám 20 nebo 50. Na věku nezáleží. Začít můžete kdykoliv.

Produkty stále používám, protože už mi nestačí mít jen dobrou váhu, ale jako mladá dívka chci mít pěknou postavu a o tu je třeba se starat.”

Tímea má nyní novou zálibu!

Kromě své rodiny se nyní ráda věnuje také fitness a společnost jí dělá spalovač tuku Fat Burner Drink a tobolky Booty Tone!

I ty můžeš nyní vytěžit ze své snahy ve fitku ještě více!

Fat Burner Drink Intense mírně zvýší vnitřní tělesnou teplotu a vytvoří tak dokonalé podmínky na megarychlé spalování tuku a kalorií.

Kapsle Booty Tone přeprogramují buňky, aby neukládaly tuk, a aktivují „hormon štíhlosti" - adiponektin.

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]