TUMMYTOX blogs.

S čaji jsem zhubla 5 kilo!

Tjaša je mladá studentka a servírka, která se často potýkala se silnými žaludečními křečemi, nadýmáním a nedostatkem energie. Před použitím výrobků TummyTox byla velmi skeptická ... po několika dnech používání ji však překvapily!

image

"Všechny mé problémy byly ovlivněny nezdravou stravou, rychlým tempem života a stresem," říká Tjaša. "Navíc jsem cítila únavu, úzkost a nadýmání, kterého jsem se nemohla zbavit." Přípravky TummyTox jí doporučila známá a Tjaša byla zpočátku velmi skeptická! Přesto se rozhodla je vyzkoušet.

"Po několika dnech první výsledky!"

"Po několika dnech jsem viděla výsledky! Zmizelo nadýmání a celkově se zlepšilo trávení," říká nadšeně Tjaša. "Taky jsem zhubla 5 kilo během asi 4 měsíců!"

Jak Tjaša používá výrobky TummyTox?

Tjaša si již vytvořila svou každodenní rutinu pití čajů TummyTox, která jí vyhovuje: "Piju čaj Skinny Me Tea v kombinaci s dvojicí čajů Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea. Skinny Me Tea vypiju jednou během dne, nemám žádný konkrétní čas." Své super výsledky připisuje také skutečnosti, že čaje pije neslazené.

"Čaje mám vždycky s sebou!"

Podle Tjaši se u ní pitím TummyTox čajů snížil pocit nafouklého břicha, trávení se výrazně zlepšilo a následně také získala více energie. "TummyTox čaje měly velký vliv na můj život, a to je důvod, proč je piju každý den. Protože vím, jak dobře ovlivňují tělo," říká. "Líbí se mi také, že jsou produkty přírodní. Zrovna jsem na dovolené, ale mám je tady s sebou! "

Tjašin balíček oblíbených čajů 

Tjaša používá kombinaci Daily Kick & Sleep Tight Tea a Skinny Me Tea. Čaj Daily Kick je skvělý pro úspěšný začátek dne, protože tě nabije energií, a čaj Sleep Tight tě naopak uklidní, zlepšuje spánek a detoxikuje tělo. Čaj Skinny Me Tea je skvělý pro spalování tuků, protože obsahuje také čaj Pu-erh, který působí jako spalovač tuků. Navíc zrychluje trávení a posiluje funkci střev.

Skinny Me Tea je nyní My Skinny Tea: složení a všechny výhody produktu zůstaly stejné, změnil se pouze název.

Produkty pro vás

DETOX & TRÁVENÍ
-40%
Speciální cena 439 Kč Běžná cena 731 Kč
Zobrazit produkt