TUMMYTOX blogs.

Trenérka zumby Darija je blázen do Tummytox produktů

Darija je sympatická profesorka angličtiny. Přednášení však není její jedinou vášní, je také nadšenou trenérkou zumby. A v poslední době se stala i nadšenou fanynkou TummyTox produktů!

image

Přestože je aktivní, tuk na břiše se hromadil

Darija obvykle tráví svůj volný čas v tělocvičně. „Jsem licencovaná trenérka pro fitness a skupinové programy a Zumba® instruktorka."

Přestože je neustále fyzicky aktivní, měla Darija problémy s nadýmáním a nahromaděným tukem v oblasti břicha.

Přípravky TummyTox pomáhají zlepšit výsledky tréninku

„Používám přípravky Tummy Tox (Skinny Me Tea, Fat Burner Drink, Draining Drink a Immuny Tea) po dobu 6 měsíců a úplně mě nadchly. Nafouklé břicho, tukové zásoby na břiše a nadýmání zmizely již v prvním týdnu."

Draining Drink funguje již během týdne: zvyšuje odstraňování přebytečné vody a toxinů z těla, výrazně snižuje pocit oteklosti, omezuje nadýmání a celulitidu.

Díky nápoji Fat Burner se v tělocvičně zpotím ještě víc

„Zbožňuji Fat Burner, svalový tonus je výborný!"

Fat Burner je nápoj, který podporuje spalování tuku během fyzické aktivity, ale také když neděláme nic! Ve skutečnosti přeměňuje nahromaděný tuk na energii. Což znamená, že když piješ Fat Burner, budeš mít více energie, rozpustíš tuk pětkrát rychleji a více!

Jsem nadšená a cítím se s nimi lépe

„V jednom okamžiku jsem přestala ze zvědavosti výrobky TummyTox používat, abych viděla efekt, ale rychle jsem si to rozmyslila…"

„Výrobky TummyTox jsou skvělé, díky nim se cítím lépe a lehčeji!"

Doporučuji výrobky TummyTox všem

Darija doporučuje výrobky TummyTox jednoduše všem! Ale hlavně nápoj Fat Burner, který jí pomohl zbavit se tuku na břiše a dosáhnout fit linie