TUMMYTOX blogs.

„TummyTox změnil můj život”

Maja zápasí s pomalou štítnou žlázou snad odjakživa: „Mým největším problémem bylo zadržování vody.” Probouzela se s opuchnutou tváří a některé rána si nedokázala ani nasadiť prstýnky na oteklé prsty. „Cítila jsem se stále nafouknutá a neměla jsem na nic energii. Stálo mě to tolik úsilí, aby jsem zhubla kilo nebo 2, které za to ani nestáli.”

image

Přítel v nouzi

Jednoho dne šla s kamarádkou na kávu. Maja jí povídala o svém probému a přítelkyně ji doporučila TummyTox. „Musím říct, že jsem jí uplně nevěřila,” směje se. „Byla tak hodná, že mi dala pár sáčků DrainingDrinku, aby jsem to alespoň vyzkoušela.” Maja byla překvapená jak funguje!

„Nemohla jsem tomu uvěřit, cítila jsem se líp už po pár dnech!” Okamžitě konala. „Kontaktovala jsem TummyTox, abych získala radu ohledně mojí konkrétní situace. Doporučili mi Draining Drink, Flat Tummy tobolky a Daily Kick Sleep & Tight Tea.” Už se seznámila s prvním odvodňovacím a detoxikačním nápojem, ostatní produkty pro ni byly ale nové.

„Flat Tummy tobolky mi pomohli držet se svého cíle.”

„S Flat Tummy tobolkami jsem se konečně mohla držet svého cíle: po šesté večer nejíst. Zkoušela jsem to tolikrát, ale vždy jsem to vzdala kvůli mému pocitu hladu a různým chutím na sladké.” Čaje byli také příjemným překvapením: „Ráno jsem pila Daily Kick Tea – na to opravdu nejlepší způsob, jak začít den. Už jsem nebyla nevrhlá a konečně jsem měla energii i na práci v domácnosti.”

Večer užívala čas Sleep Tight Tea: „V minulosti jsem šla spát plná vnitřní nervozity – obávala jsem se zítřka a převalovala jsem se nejméně hodinu každý večer. Ale teď mě dokáže uvolnit už jen vůně čaje Sleep Tight Tea. Uklidňuje moje tělo i mysl.”

„Moje hodnocení? 11 z 10!”

Její oblíbený je stále Draining Drink. „Nemůžu o tom přestat mluvit. Cítím se o mnoho lehčí a už nemám pocit nafouknutí. TummyTox změnil můj život,” říká se zábleskem v očích. „Už jsem zhubla 4 kg! A moje hodnocení? 11 z 10!

Draining Drink je hvězdný produkt TummyTox, všechna děvčata se za něj zaručila. Zbavuje nás 27 % přebytečné vody, snižuje otoky o 60 % a funguje téměř okamžitě!