TUMMYTOX blogs.

Veronika: „TummyTox a já jsme dokonalý pár!“

Veronika je fakt superžena. Vlastní online obchod a vedle toho studuje pracovní psychologii. Při tak plném denním programu si jen těžko najde čas na cvičení a plánování zdravého stravování. Kdo by se jí divil?

image

Veronika: „Musela jsem dát na první místo sebe"

„Vždy bylo pro mě důležité mít zdravé návyky. Kdysi jsem ráda sportovala, ale postupně jsem začala mít čím dál tím méně energie a času na péči o své tělo." Ocitla se v začarovaném kruhu.

Veronika se začala ve svém těle cítit špatně. „Rostlo mi břicho. Všimla jsem si, že jsem velmi rychle unavená, měla jsem starosti o své zdraví. Sladit práci a studium je velmi náročné, proto jsem musela na první místo postavit sebe."

Jedno odpoledne přišlo procitnutí: „Prohlížela jsem si fotky z dob, kdy jsem ještě pravidelně cvičila. Nemohla jsem uvěřit, jak dobře jsem vypadala. Tehdy jsem se rozhodla, že je čas, abych tu super postavu získala zpět," říká nám Veronika. 

„Věděla jsem, že vedle cvičení a diety potřebuji ještě něco navíc," přiznává. Na Instagramu našla TummyTox a začala ho trochu zkoumat. „Překvapily mě všechny ty přírodní složky a široký výběr produktů. Vybrala jsem si balíček Slim Detox. Bylo to to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala."

Tento 2-fázový program je vytvořen s cílem připravit tělo na hubnutí a konečně dosáhnout skutečných výsledků!

1. fáze – čištění a regenerace

Veronika začala své TummyTox putování s čaji Daily Kick & Sleep Tight, s nimiž rychle zaregistrovala první účinky: „První výsledky jsem si všimla už po 1 týdnu užívání čajů Daily Kick & Sleep Tight. Pila jsem je, abych si připravilatělo na intenzivnější detox a hubnutí s dalšími produkty."

Během prvního týdne TummyTox čaje zvedly Veroničinu denní úroveň energie a pomohli jí očistit a regenerovat tělo: „Po 7 dnech jsem lépe spala, ráno jsem neměla problém se probudit a moje břicho už nebylo tak nafouknuté jako předtím." Veronika byla připravena na další krok!

2. fáze – formování těla

Po fázi čištění přišel čas, aby si Veronika začala formovat vysněnou postavu. Na odstraňování přebytečné vody, detoxikaci a zlepšení trávení pila Cleanse Drink s úžasnou jahodovou příchutí. Happy Enzymes zlepšily její trávení a absorpci živin. Díky Slimbiotics si zlepšila kvalitu střevní mikroflóry a zbavila se nadýmání.

Pomocí těchto produktů zhubla bez extra velkého úsilí. „Cítím se lehká jako pírko. Mám mnohem více energie a lépe spím. Nejlepší je však to, že jsem se zbavila kil navíc!"

„TummyTox a já jsme dokonalý pár“

Nyní je Veronika dokonale motivovaná a je na dobré cestě získat zpět svou vysněnou postavu. S podporou TummyTox je to jednodušší než kdykoliv předtím! „Necítím už nutkání sníst celou tabulku čokolády. Kdysi jsem snědla i 2 čokolády denně! Dnes si bez výčitek dám už jen dva čtverečky a víc nepotřebuji. TummyTox a já jsme dokonalý pár," směje se.

A jaká je budoucnost naší mladé podnikatelky? „Jsem teprve na začátku své cesty za vysněnou postavou, ale už teď vidím neuvěřitelné výsledky. Zajímá mě, jaký bude konečný stav!“ No, my Tummy dívky můžeme s jistotou tvrdit, že Veronika může dosáhnout všeho, čeho si jen zamane.