TUMMYTOX blogs.

Zuzana: „Cítila jsem se už po 3 dnech lépe!”

Ahoj Tummy Holky! Moje jméno je Zuzana Mertová a je mi 25 let. Právě jsem druhým rokem na rodičovské dovolené a starám se o svého překrásného syna Maxmiliána. Po porodu jsem nabrala několik extra kilogramů. Důvodem byl hlavně stres, léky a nepravidelna strava…

image

„Řekla jsem si DOST!”

Od jakživa jsem vážila ideálních 57 kilogramů, ale bohužel po porodu jsem se dostala na číslo 70 kg. Moje tělo tuky rozhodně samo nespaluje a nepěkně se mi usadily na břichu.
Samozřejmě vím, že porod tělo změní, ale necítila jsem se ve svém těle vůbec dobře, v ničem jsem se sama sobě nelíbila, a i okolí ze mě cítilo, že už nejsem ta sebejistá a sebevědomá dívka jako dřív….No, a když už jsem se na sebe nemohla podívat ani do zrcadla, řekla jsem si dost!
Netoužím být vyhublá na kost, ale chci se líbit sama sobě.
TummyTox jsem objevila na internetu a instagramu, líbilo se mi jak se prezentuje a jak komunikuje, řekla jsem si, proč to nezkusit.
Věděla jsem, že bez pohybu to nepůjde, i kdyby jsme asi všichni chtěli věřit, že někdo vyvine zázračnou pilulku.

„Líbilo se mi složení, velký výběr produktů a pozitivní recenze.”

Tim ze jsem začala cvičit, jsem chtěla nějaké pomocníky a rozhodla jsem se právě pro TummyTox, líbilo se mi složení, velký výběr produktů a pozitivní recenze.
Chtěla jsem začít pomalu, tak jsem nejdřív vybrala produkt na odvodnění a detoxikaci Draining drink INTENSE a nápoj pro silné vlasy, pevné nehty a dokonalou pleťBeauty drink.

image

 „Cítila jsem se už po 3 dnech lépe!”

Díky Draining drinku jsem se cítila už po 3 dnech mnohem lépe. Nadýmání zmizelo, cítila jsem se lehčí a i bříško mi splasklo. To vše díky vyloučení zadržované vody z těla. S produktem pokračuji i nadále.
Nápoj Beauty drink je taky velká pecka! Mám pevné nehty které se nelámou.
Cítím se mnohem lépe! A změn si všimlo i mé okolí a ja se zase cítím sebejistá a hodlám stále pokračovat.
Díky TummyTox mám konečně cíl! Už vím, že všechno je možné, jen musíte chtít!

Beauty Drink je nyní pod jménem Collagen Drink! Stejné složení i stejné výhody zůstavají!