TUMMYTOX blogs.

Cindy: „Za 12 dní jsem zhubla téměř 2* kg!“

Cindy pracuje jako osobní asistentka, ale od května 2021 je v pracovní neschopnosti kvůli bolestem zad. Ve volném čase ráda čte, sleduje televizní seriály a tráví čas se svými dětmi.

image

Více než 5 let se Cindy snažila shodit váhu, kterou nabrala během těhotenství. To bývá často trápení mnoha žen a každá se s tímto obtížným úkolem potýká s různými úspěchy.

„Od té doby je snaha udržet si váhu pod kontrolou jako jízda na horské dráze.“ Když však objevila TummyTox, vše se obrátilo k lepšímu. Začala rychleji hubnout, dokázala si více vážit svého těla, zlepšila si sebevědomí a získala motivaci, kterou potřebovala k tomu, aby dál dosahovala svých cílů! Přečti si její inspirativní příběh o úspěchu a zjisti, jak to dokázala.

„Nadváha z obou těhotenství mi zůstala, i když jsem cvičila a dávala si pozor na to, co jím.“

Stejně jako u mnoha jiných žen se její tělo během těhotenství výrazně změnilo. „Před těhotenstvím před šesti lety jsem se cítila dobře a věřila jsem si. Ale pak jsem sebedůvěru úplně ztratila.“

„Během těhotenství jsem přibrala 30* kg a poté zhubla 20* kg, ale o 1,5 roku později jsem znovu otěhotněla a přibrala dalších 30* kg. Pak jsem zhubla dalších 20* kg, ale kila navíc z obou těhotenství mi zůstala, i když jsem cvičila a dávala si pozor na to, co jím.“

„Říkala jsem si, že mi to nemůže ublížit –⁠ naopak, že mi to může jen prospět!“

Stejně jako mnoho našich zákazníků se o nás Cindy dozvěděla na internetu: „Viděla jsem reklamu na Facebooku a přečetla jsem si komentáře, bylo tam mnoho pozitivních komentářů, a tak jsem si řekla, proč to nezkusit.“

„Když jsem viděla, že výrobky jsou přírodní, řekla jsem si, že mi to nemůže uškodit –⁠ naopak, může mi to jen prospět! Kromě toho mám ráda všechno, co je založeno na přírodních surovinách.“

„Za 12 dní jsem zhubla téměř 2* kg!“

Cindy začala svou cestu s TummyToxem s pozitivním přístupem, ale s minimálními očekáváními. Když však začala používat produkty TummyTox, které si objednala, jejich účinky zcela rozmetaly její očekávání!

„Po několika dnech jsem si všimla, že mám méně nafouklé břicho, přestože jsem měla 3 dny před menstruací, kdy bych normálně byla super nafouklá... Jakmile menstruace skončila, zvážila jsem se, bylo to dvanáct dní od začátku a zhubla jsem 2* kg!“

image

„Kalhoty mi byly příliš velké na stehnech.“

„Když jsem si všimla, že jsem zhubla první dvě kila*, potěšilo mě to a začala jsem se cítit lépe. Pak mi začaly být kalhoty kolem stehen příliš velké. V tu chvíli se mi ulevilo a cítila jsem se skvěle. Ale je toho víc, teď se cítím krásnější, štíhlejší v oblasti břicha a méně nafouklá.“ Čti dál a dozvíš se více o tom, které výrobky Cindy použila k nastartování své úspěšné cesty za hubnutím!

Víš, že...?

• Zadržování vody neboli retence tekutin je stav, kdy tvoje tělo zadržuje nadbytečnou vodu a sůl.

• Naše tělo se skládá převážně z vody, a pokud (ať už z jakéhokoli důvodu) není tvoje hydratace v pořádku, tělo si přebytečnou vodu uloží pro případ, že by ji potřebovalo.

• Zadržování vody je navíc jedním z nejčastějších příznaků PMS.

• 92 % žen se v průběhu cyklu pravděpodobně setká s nadměrným množstvím vody.

Jak to funguje?

Cindy vyzkoušela mnoho produktů TummyTox, ale nejvíce si oblíbila čaj Sleep Tight Tea a Draining Drink. Patří také mezi nejoblíbenější produkty statisíců dalších zákazníků TummyToxu v celé Evropě. Ptáš se proč?

Draining Drink je lahodný jahodový nápoj, který ti pomůže vyloučit přebytečnou vodu a shodit přebytečná kila. Nyní s přidaným hořčíkem, který podporuje klíčové tělesné funkce, jako je nastolení rovnováhy elektrolytů, snížení pocitu únavy, a přispívá také k normální funkci svalů. Pouze jeden jahodový nápoj denně z tebe vyplaví toxiny a zbaví tě nadýmání!

S čajem Sleep Tight Tea se ti bude spát lépe. Díky bylinám vybraným pro jejich relaxační vlastnosti, jako je pomerančová kůra, chmel, citronová tráva, meduňka a máta peprná, se zvýší kvalita tvého spánku, což zlepší tvoji náladu a energii na následující den. Směs je také bohatá na antioxidanty, které pomáhají během noci dobít tvůj organismus. Nech se touto bylinnou ukolébavkou strhnout a odnést do krásného spánku!

Zbav se zadržování vody v těle a nepříjemného pocitu těžkosti a nadýmání, který zažila i Cindy, a přirozeně zvyš svůj hubnoucí potenciál ještě dnes!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Zdroje:

1 Flux undies. Everything You Should Know About Water Retention and Periods. https://www.fluxundies.com/blogs/periods101/water-retention-periods

2 Shaikh, Jasmine (2021, July) How Do You Lose Water Weight? https://www.medicinenet.com/how_do_you_lose_water_weight/article.htm

Produkty pro vás

30DENNÍ PROGRAM
-64%
Speciální cena 929 Kč Běžná cena 2 612 Kč
Zobrazit produkt
Eliminace zadržování vody
-50%
Speciální cena 682 Kč Běžná cena 1 363 Kč
Zobrazit produkt