TUMMYTOX blogs.

Přirozená a snadná metoda hubnutí, kterou milují všechny ženy - s obrázky proměny!

Přála sis si někdy, aby tě přešla chuť k jídlu? Nejsi jediná... 

image

Velká chuť k jídlu znamená větší pravděpodobnost přibírání na váze a ukládání většího množství tuku. Naštěstí však existují možnosti, díky kterým můžeme nad sebou získat kontrolu zpět. Naše Slim Tummy tobolky s přírodním extraktem z plodů Garcinie kambodžské pomáhají omezit chuť k jídlu, zabraňují ukládání tuků a podporují hubnutí

Čti dál a objev některé z nejinspirativnějších příběhů našich uživatelů tobolek Slim Tummy – a připrav se napsat svůj vlastní! 

Karina potlačila své chutě a zhubla 2* kg za pouhý 1* měsíc

Hlad a neustálé nutkání jíst byly pro Karinu každodenním bojem. Ale díky tobolkám Flat Tummy** zaznamenala změnu již po 1* týdnu. „Měla jsem pocit, že jsem konečně sytá a už opravdu nemám chuť k jídlu,“ vysvětluje.  

image

Díky tomu zhubla 1* cm v pase a 1-2* kg v oblasti břicha za pouhý 1* měsíc. „Jsem v lepší kondici a cítím se víc ve své kůži. S TummyToxem jsem velmi spokojená!“

Kristina: „TummyTox není jako ostatní značky na hubnutí“

Kristina vyzkoušela tobolkám Flat Tummy** a Fat Burner Drink na doporučení kamarádky, a přestože vedla sedavý způsob života, výsledky se dostavily rychle.

„Po chvíli jsem si všimla změn, například zmizelo nadýmání a zmenšily se mi míry v pase a na bocích,“ říká. To ji motivovalo k většímu pohybu a s výsledky nemohla být spokojenější: „Děkuji vám, TummyTox, že nejste jako všechny ostatní produkty na hubnutí!“

image

Lourdes shodila 2* velikosti šatů za pouhý 1* měsíc! 

Lourdeiny problémy s váhou se dříve velmi podepsaly na její celkové psychické pohodě, ale vše se změnilo, když objevila tobolky Flat Tummy**.  

Za pouhý 1* měsíc zhubla 3* kg a 5* cm v pase a celkem shodila 2* konfekční velikosti! „Cítila jsem se aktivnější a živější, zmizely otoky břicha, zbavila jsem se přebytečné vody, zmizely obavy ze sladkostí a oblečení mi bylo volnější,“ vysvětluje. A zlepšilo se jí i sebevědomí. „Teď mám opravdu chuť jít ven, dobře se obléknout a vzít si něco sexy. Cítím se, jako by mi bylo zase dvacet,“ směje se. 

image

Maria dostala žaludek do pořádku a získala zpět svou hbitost. 

Maria se dříve za své břicho tak styděla, že se vyhýbala focení celého těla. Ale po 3* měsících používání tobolek Flat Tummy** se u ní lecos změnilo.   

image

„První, čeho jsem si všimla, bylo, že se mi zmenšily úzkosti, a když jsem jedla, cítila jsem se rychleji sytá,“ vzpomíná Maria. Menší chuť k jídlu, více energie a lepší spánek jsou jen některé z dalších výhod, které pocítila –⁠ největší z nich byla zvýšená pohyblivost. „Nyní se mohu bez problémů pohybovat a mé břicho mi nepřekáží!" 

Sara: „Již po 1* týdnu vypadalo mé břicho víc plošší než v poslední době“ 

Sara kombinovala tobolky Flat Tummy** se Slimbiotics a první změny pocítila již po několika dnech. „Ráno jsem vůbec necítila hlad, začala jsem jíst mnohem méně než dříve a mezijídly jsem mohla udržovat delší pauzy,“ říká.  

image

Fyzickou změnu jsem zaznamenala asi po 8* nebo 9* dnech. Stoupla jsem si na váhu a zjistila, že jsem za 1* týden shodila téměř 1,5* kg, a když jsem se podívala do zrcadla, moje břicho vypadalo ploché, jak už dlouho ne.“ 

Vanessa: „Podařilo se mi snížit váhu z 97* kg na 65* kg“ 

Mladá maminka Vanessa se snažila shodit 30 kg, které nabrala během těhotenství. Objednala si Flat Tummy** a první výsledky zaznamenala již po 1* týdnu

image

„Díky změně stravy, cvičení a těmto skvělým tobolkám se mi podařilo snížit váhu z 97* kg na 65* kg. Dříve jsem nosila velikost 42* a asi po 1* roce užívání Flat Tummy tobolek** jsem se dostala na velikost 36/38*. Cítím se ve svém těle opět pohodlně!“ 

Jsi připravená začít s vlastní proměnou?

Slim Tummy tobolky již pomohly tisícům žen rozloučit se s chutěmi a dosáhnout svých cílů – a ty můžeš být další! Revoluční tobolky využívají sílu exotického "zázračného ovoce“ Garcinie kambodžské a vitaminu C a chromu, aby vám pomohly dosáhnout úžasných výsledků: 

  • blokují chuť k jídlu a podporuje hubnutí
  • brání tvorbě nových tuků
  • regulují hladinu cukru v krvi a snižují tak jeho množství
  • snižují únavu a vyčerpání

Tak neváhej – pořiď si své Slim Tummy tobolky za nejlepší možnou cenu a proměň své vysněné tělo ve skutečnost! 

* Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

** Flat Tummy Caps byly přejmenovány na Slim Tummy Caps. Všechny složky a výhody jsou stejné, změnil se pouze název. Vyzkoušejte nyní novou verzi!

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-55%
Speciální cena 811 Kč Běžná cena 1 802 Kč
Zobrazit produkt