TUMMYTOX blogs.

Není to jen tebou – pro ženy je opravdu těžší zhubnout!

Už ses někdy pustila do diety spolu se svým přítelem – a jediné, co jsi viděla bylo, jak on hubne přebytečná kila jako o život, zatímco číslo na tvé váze zůstává tvrdohlavě stejné? Zdá se ti, že on dosahuje vysněných výsledků, zatímco ty se potýkáš s:

  • nedostatkem výsledků navzdory snaze,
  • neustálými chutěmi a hladem,
  • zadržováním vody a pocitem nadýmání,
  • velikostí porcí a příjmem kalorií,
  • nedostatkem motivace a podpory?

Zní ti něco z toho povědomě? Ano, mysleli jsme si to.

image

Bohužel to není jen ve tvé hlavě. My dámy máme pomalejší metabolismus než naši partneři a díky vyšší hladině ghrelinu, hormonu hladu, často bojujeme s neustálými chutěmi. A aby toho nebylo málo, máme obvykle méně svalů a více tělesného tuku než oni. Nádhera, že?!

Jak zhubnout jako profesionál a udržet své křivky pod kontrolou

To znamená, že když se snažíme o totální hubnutí, musíme to dělat způsobem, který je přizpůsoben ženám. Abychom dosáhly viditelných a dlouhodobých výsledků, musíme k tomu přistupovat ze všech úhlů. Proto se 5 v 1 Curve Shaper stane tvým novým nejlepším přítelem. 

5 v 1 akce, která nakopne hubnutí na vyšší obrátky

Tento lahodný nápoj byl navržen s ohledem na ženy a pomůže ti podpořit tvé úsilí o hubnutí tím, že se zaměří na všechny hlavní oblasti, se kterými, my dívky, na cestě ke štíhlejší postavě bojujeme.

Spaluj tuk jako profesionál díky Garcinii kambodžské a patentovanému extraktu z krvavých pomerančů Morosilu®! Tyto dvě superhvězdné složky také pomohou zabránit ukládání tuku. Dej sbohem neustálým chutím a omez chuť k jídlu s Garcinii kambodžskou, zatímco extrakt z listu moruše bílé zablokuje kalorie ze sacharidů, které sníš.

Aby bylo tvé bříško během několika dní plošší, pomůže ti čaj z Jávy, který zabrání zadržování vody, což zase pomůže detoxikovat tělo a rychle snížit nadýmání.

Průměrný úbytek hmotnosti 3* kg po 12 týdnech!

Ale nemusíš spoléhat jen na naše slova, superhvězdné ingredience mají na své straně výzkum. Klinická studie s 30 jedinci s nadváhou ukázala*, že užívání 400 mg Morosilu® denně po dobu 12 týdnů v průměru snížilo:

  • 3* kg tělesné hmotnosti
  • 1,1 jednotky BMI
  • obvod pasu o -7,5* cm a obvod boků o -6* cm

Vytvaruj si postavu s 5 v 1 Curve Shaper

Chceš rychle a efektivně zhubnout? Tento chutný nápoj s pomerančovou příchutí ti pomůže rychle získat viditelné výsledky – pořiď si 5 v 1 Curve Shaper nyní se speciální slevou!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Zdroje:
Cardile, Venera & Graziano, Adriana & Venditti, Alessandro. (2014). Clinical evaluation of Moro ( Citrus sinensis (L.) Osbeck) orange juice supplementation for the weight management. Natural Product Research. 2015. 10.1080/14786419.2014.1000897. 

Produkty pro vás

HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-50%
Speciální cena 659 Kč Běžná cena 1 317 Kč
Zobrazit produkt