TUMMYTOX blogs.

Tereza: „Udělala jsem velkou tlustou čáru a tady je moje nové já!”

Tereza je mladá, 19letá studentka a budoucí zahradnice a floristka. Své tělo má nyní ráda, ale byly doby, kdy tomu tak nebylo...

image

Tereza říká, že vždy byla pevnější dítě, až do doby kdy potkala kamarádku a začali spolu žít zdravě a cvičit: „Bylo to úžasné, konečně jsem měla svou vysněnou postavu!” Její problém opět začal, když si našla přítele: „Za tu dobu jsem hodně ztloustla, jedla jsem smažené a nezdravé jídlo a vůbec nikam nechodila a nic nedělala.” Bohužel jak to tak bývá, její vztah se po čase rozpadl, což způsobilo ještě větší nárustek váhy....

Její váha ovlivňovala její seběvědomí i náladu

Tereza se cítila ve svém těle špatně, nikam nechtěla chodit a byla v depresi: „Doma jsem často brečela a zaháněla smutek dalším jídlem. Připadala jsem si ošklivá a nenáviděla jsem svoje tělo...Pokračovalo to tak dlouho až jsem si řekla už DOST! Začala jsem cvičit a jíst zdravěji a můj nový přítel, mě všem podporuje.”

TummyTox produkty ji velmi zaujaly

Kromě cvičení a zdravé stravy se rozhodla vyzkoušet i doplňky stravy. Narazila tak na TummyTox: „Na sociální síti jsem objevila TummyTox produkty, které mě moc zaujaly. Jsou přírodní a mají jednoduché použití. Nejvíce mě oslovily čaje, protože miluji bylinky. Bála jsem se, jestli mi budou chutnat a zda budou fungovat, ale rozhodla jsem se je vyzkoušet.”

„Moje první objednávka obsahovala sadu čajů Daily kick & Sleep tight a čaj My Skinny Tea. Moc mile mě překvapilo, jak dobře chutnaly. Pomohly mi, abych neměla chuť na sladké a neměla tak nafouklé břicho.”

Tereza se svěřila, že postupem času vyzoušela i spoustu jiných produktů a se všema byla moc spokojená: „Viděla jsem na sobě jak jsem hubenější a i šťastnější.”

Tereza je z výsledků nadšená

Tereza je nadšená z výsledků, které zpozorovala okamžitě: „Konečně vstávám odpočatá, šťastná a mám chuť něco dělat. Už jen díky TummyTox cvičím 3-6x týdně a je to skvělý pocit. Nejsem tak nateklá a nemám nafouklé bříško.”

image

TummyTox ji změnil celkový život

„Změnila jsem se o 100 % a neměnila bych. Jsem teď šťastnější a cílevědomá. Hlavně jsem se naučila přijmout sebe, takovou jaká jsem a milovat se. Udělala jsem velkou tlustou čáru a tady je moje nové já! Jsem na sebe pyšná a věřím, že budu pokračovat dál. #SelfLove”

„Tummy tox doporučuju všem, kteří chtějí se sebou něco dělat a neví jak začít. Udělej ten první krok, to zvládneš! Stačí chtít, věřit a něco proto udělat. Tak šup do toho holka #LetsDoIt!”

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-53%
Speciální cena 990 Kč Běžná cena 2 121 Kč
Zobrazit produkt