TUMMYTOX blogs.

Co můžeš udělat pro překonání chuti k jídlu....

Ahoj ❤

Věděla jsi, že více než 90 % světové populace se potýká s chutěmi? Pokud je pro tebe těžké odolat silné chuti na nezdravé jídlo, nejsi zdaleka sama.

image

Neobviňuj se, chutě na jídlo jsou přirozené a lidské! To ale neznamená, že s nimi nemůžeme nic dělat.

Zde je 5 tipů, kterými se řídí štíhlí fit lidé, aby překonali chutě:

1. Vyhni se příliš omezujícím dietám. Pokud něco nemůžeme mít, naše touha po tom jen vzroste. Sebeovládání je skvělé, ale přílišné omezování nemusí být příliš dobrá věc.

2. Nevzdávej se hned svého oblíbeného jídla. Pokud se ze dne na den vzdáš všech svých oblíbených jídel a pochutin, chutě budou nesnesitelné! Místo toho se snaž zmenšit porce a přidat do jídel více ovoce a zeleniny.

3. Snaž se jíst stravu s vyšším obsahem bílkovin. Vysokoproteinová strava snižuje chuť na sladké a vysoce kalorické potraviny.

4. Věnuj pozornost kvalitě svého spánku. Dobrý spánek je při hubnutí nesmírně důležitý. Četné studie prokázaly, že lidé, kteří špatně spí, mají častěji chuť na jídlo a jedí méně zdravě.

5. Zeptej se na doplňky stravy, které ti mohou pomoci. Jak již bylo zmíněno, chutě jsou nevyhnutelnou součástí života a může být těžké s nimi bojovat na vlastní pěst.

Naštěstí na to nemusíš být sama!

Objev nový Craving Blocker - přípravek na potlačení chuti k jídlu s DVOJITÝM ÚČINKEM, který:

  • Zabraňuje přejídání.
  • Pomáhá ti zůstat déle sytá.
  • Dodává sílu odolat nezdravému jídlu.
  • Nejenže ti pomůže zhubnout, ale zároveň zvýší tvoji pohodu a zdraví!