TUMMYTOX blogs.

Milena: „Konečně se mi podařilo zhubnout“

Mileně je 31 let a pracuje jako vedoucí skladu v supermarketu. Poté, co přestala bydlet u rodičů a začala si sama připravovat jídlo, přibrala za půl roku 10 kilo. Od té doby je na horské dráze a snaží se udržet svou váhu pod kontrolou.

Rozhodla se vzít věci do vlastních rukou a vyzkoušet sadu Detox me od TummyToxu. Tehdy se pro ni všechno změnilo. Přečti si příběh její cesty k úspěchu zde!

image

Díky produktům z naší sady Detox me konečně zhubla, zbavila se zadržování vody v těle a konečně má energii být aktivnější se svou dcerou.

„Styděla jsem se“

„Pořád jsem se cítila skleslá a unavená a nechtěla jsem chodit ven, protože jsem se styděla.“

V dětství se Mileně posmívali kvůli její váze, takže když v dospělosti znovu přibrala, probudilo to v ní staré problémy se sebevědomím.

Za posledních 10 let se její váha zvýšila, a přestože toho se svým tělem dokázala hodně, nikdy se nevrátila na úroveň, kdy by se cítila se svým tělem zcela spokojená.

„Po porodu jsem vůbec nemohla zhubnout. Potýkala jsem se se stresem, nespavostí, nezdravým stravováním a nedokázala jsem ani pomyslet na to, že bych byla aktivní.“

Trvalo to jen 3* týdny!

Věděla, že je třeba něco udělat, ale nebyla si jistá, co a kde začít.

„Vyhledala jsem si informace na internetu a přečetla si několik recenzí. Jediná značka, která mě opravdu zaujala, byla TummyTox. Recenze mi pomohly při rozhodování.“

„Začala jsem se sadou Detox me, po které následoval Fat Burner Drink na dobu asi 3 měsíců, a pak jsem přidala Flat Tummy** tobolky na další 2 měsíce. Celkem jsem absolvovala šestiměsíční program.“

image

„Asi po 3* týdnech jsem začala pozorovat změny, otoky se zmenšily, nohy a břicho byly štíhlejší, necítila jsem se tak nafouklá a měla jsem více energie. Do té doby jsem si musela po obědě zdřímnout, kdykoli jsem měla čas, a teď už si to ani nedokážu představit.“

„Cítím sa opravdu spokojená!“

Když jsme se jí zeptali, co je jejím nejlepším zlepšením, bylo jasné, že si nedokáže vybrat jen jednu věc.

Největším zlepšením bylo, že jsem se zbavila otoků nohou, splasklo mi břicho a získala jsem více energie, cítila jsem se jako znovuzrozená. Také jsem se naučila nepřejídat se a pít více vody. Cítím se velmi dobře, ale ještě jsem neskončila.“

„Mám také pocit, že lépe zvládám stres v práci a chodím do práce méně unavená. Jsem ráda, že jsme s dcerou aktivnější, trávíme teď více času venku, více si užívám života a cítím se atraktivnější.

„Chci jen říct, že jsem nečekala, že mi něco takového pomůže, jen jsem v to doufala. Nechci zhubnout za každou cenu, nikdy předtím jsem nezkoušela diety a programy na hubnutí. Opravdu jsem se chtěla cítit lépe, takže to, že jsem zhubla, kolik jsem zhubla, bylo pro mě velké plus. Teď se cítím opravdu spokojená: zhubla jsem, zejména nadbytečnou vodu, a už se necítím unavená a v depresi. To vše je již minulostí. Díky, TummyToxu!

Zbav se toxinů a dej sbohem neustálé chuti na jídlo!

Tyto produkty pomáhají předcházet ukládání kalorií z jídla v problémových oblastech a pomůžou ti dostat se zpět do formy po těžkých jídlech.

Zbav se přebytečné vody a podpoř své hubnutí se sadou pro úspěšné hubnutí - Detox me, kterou užívala i Milena!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

**Flat Tummy tobolky byly přejmenovány na Slim Tummy tobolky. Změnil se pouze název, složení a účinky zůstaly stejné.

Produkty pro vás