TUMMYTOX blogs.

Matné vlasy bez života: řešení je překvapivě jednoduché –⁠ a chutné!

Pravděpodobně chceš mít lesklé, zdravé vlasy plné života, že? To chceme všichni. Ale opravdu si myslíš, že se ke svým vlasům chováš tak láskyplně a přátelsky, jak si zaslouží?

Buďme upřímní, prospívají zdraví a kráse tvých vlasů všechny věci, které s nimi pravidelně děláš? Barvení, odbarvování, žehlení, kartáčování, fénování... To je přímo týrání vlasů!

image

A pak je tu také náš moderní životní styl, který vlasům příliš neprospívá –⁠ nedostatek spánku, znečištění, slunce, moře, a pokud k sobě budeme zcela upřímní, největším viníkem je naše pochybná strava (málo ovoce a zeleniny). Vlasy jsou suché a náchylné k lámání. Ztrácejí lesk. Trvá dlouho, než narostou o pouhých pár centimetrů!

A také jeden zajímavý fakt: víš, že důvod, proč ti dnes padají vlasy, může souviset s něčím superstresovým, co se stalo před MĚSÍCEM?Pěstovat dlouhé a zdravé vlasy je umění.

Zpátky ke kořenům

Bez ohledu na to, jak se o vlasy stará tvůj kadeřník nebo ty v koupelně, zdravé vlasy začínají u kořínků. Žádná zázračná maska na vlasy ani ošetření pokožky hlavy ti nezajistí svěží a dlouhé vlasy, pokud jsou tvé vlasy slabé a tenké. Protože vlasy vyrůstají z folikulů.

Neboj se –⁠ chutné řešení je tu!

TummyTox představuje zbrusu nové (a lahodné) gumové bonbóny Hair Care Gummies pro péči o vlasy, které obsahují všechny nejdůležitější živiny pro nádherné vlasy a silné nehty:

  • biotin
  • zinek
  • selen
  • vitamín A
  • B-complex vitamíny
  • vitamín C
  • vitamín D
  • vitamín E
  • jód

Selen a vitamíny C, E a D pomáhají posilovat vlasy ve vlasových folikulech tím, že podporují tvorbu keratinu, přispívají k normální tvorbě kolagenu, chrání buňky před oxidačním stresem a zlepšují růst.

Biotin, zinek a další vitamíny B-komplexu (zejména kyselina listová a B12) pomáhají regenerovat vlasy tím, že zlepšují syntézu keratinu a podporují růst a obnovu vlasů.

Kyselina pantotenová (vitamin B5), vitamin A a jód pomáhají podporovat celkové zdraví tvých vlasů tím, že podporují jejich růst a lesk a barvu.

TummyTox Hair Care gummies jsou konečně k dispozici!

 Gumové bonbóny TummyTox Hair Care Gummies obsahují až 6000 mcg biotinu a 11 dalších základních živin, které podporují růst, regeneraci a celkové zdraví vlasů.

Namísto shánění různých doplňků stravy, které obsahují tu či onu živinu, získáte všech 12 důležitých prvků pro výživu vlasů v pouhém jednom gumovém bonbónu na vlasy. Jsou jednoduché na užívání, veganské –⁠ vyrobené z pektinu, nikoliv želatiny, lahodné a obsahují více biotinu než 767 vajec, více zinku než 100 ostružin a více vitamínu A než 9 meruněk!

Už za měsíc si všimneš, že tvé vlasy a nehty vypadají jako znovuzrozené, a po třech měsících budeš ty i tvůj kadeřník nadmíru spokojeni s lepším růstem, hustšími a silnějšími vlasy a spoustou „dětských vlasů“, které nakonec vyrostou do krásné dlouhé hřívy, po které jsi vždycky toužila!

Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KRÁSA / ZDRAVÍ
-55%
Speciální cena 656 Kč Běžná cena 1 458 Kč
Zobrazit produkt