TUMMYTOX blogs.

Pomoc, moje pleť vypadá hrozně!

I ty každé ráno vydáváš hlasité aaaaaaaaa! když vidíš tvář v zrcadle plnou pupínků, mastnou a nepěknou?

Nejsi sama. Téměř všechny (nejen) mladé ženy trpí nečistotamipleti. Mastná T-zóna, černé tečky, lehce podrážděná pleť a rozšířené póry jsou problémy, s nimiž se setkává miliony žen.

image

Pravděpodobně si vyzkoušela desítky produktů, které slibovaly hloubkové čištění, detoxikaci a rozzáření pleti, ale s malým úspěchem i po několika měsících.

Tvá tvář vypadá příšerně - ale proč?

Zdraví pokožky ovlivňuje celá řada faktorů, takže je obtížné dosáhnout mladě vypadající tváře, která se neleskne a není plná černých teček.

Dobrou radou od zaměstnanců TummyTox (ano, někdy také křičíme na naše zrcadla!) by bylo podívat se na svůj každodenní život. Existují nějaké špatné návyky, které by mohly spouštět problémy s akné a další běžné problémy související s pokožkou?

Pojďme se na to podívat...

Nečistíš svůj obličej správně

Čištění obličeje před spaním je nutností! Byla bys překvapena, kolik nečistot, oleje, make-upu a špíny se hromadí na pokožce. Dbej i na pravidelné praní svého povlečení, abys minimalizovala riziko zánětu a akné.

Nemáš dostatek spánku

Nedostatečný spánek vede k tomu, že naše tělo má vysokou hladinu kortizolu (stresového hormonu), který může také vyvolat výskyt akné. Získej svých osm hodin Zzzz, abys zvýšila své šance na zdravější pleť.

Tvé současné produkty na pleť jsou příliš agresivní

Peelingy na obličej jsou skvělé, ale příliš častý a agresivní peeling způsobuje jen další poškození. Citlivá tvář si zaslouží jemný a účinný přípravek, který tvou pleť zregeneruje, a ne poškodí.

Tvá strava je příčinou kožních problémů 

Příčinou tvých problémů může být jídlo, které jíš. Můžou to být mléčné výrobky, lepek nebo jiný druh jídla, proto je nejlepší se poradit s gastroenterologem. Pro začátek nebude bolet, pokud do své stravy přidáš probiotika, ořechy a semínka, ovoce a listovou zeleninu.

Často se dotýkáš tváře a vymačkáváš pupínky

Víme, že to láká, ale hrát si na dermatologa je hrozný nápad. Existuje vysoká pravděpodobnost, že se pupínek změní na jizvu, a také riskuješ, že bakterie zatlačíš hlouběji a problém se tím ještě zhorší.

Vzhledem k tomu, že tyto problémy trápí téměř všechny mladé ženy, šli vývojáři v TummyTox o krok dále, aby našli řešení, které ti umožní vyčistit, očistit a tonizovat pokožku v pohodlí tvého domova za dostupnou cenu.

Vyzkoušej: K-WOW čisticí masku na obličej!

Je vyrobena ze 100% přírodního kaolinu a hektoritových jílů, dobře udržované tajemství blogerek krásy. Ohlasy našich spokojených zákazníků dokazují, že maska redukuje nečistoty, minimalizuje akné, zmenšuje póry, zmatňuje a tonizuje pokožku.

Je vhodná pro všechny typy pleti - i na citlivou - takže si ji dnes pořiď a buď šťastnější s odrazem v zrcadle nebo požádej o vrácení peněz do 30 dnů, pokud nebudeš s výsledky úplně spokojená.