TUMMYTOX blogs.

Hubnoucí hormon? Ano, skutečně existuje.

Hormony se podílejí na fungování všech orgánů a mnoha procesů v těle. Všichni víme, že hormony mohou způsobovat bolestivou menstruaci nebo problémy s akné, ale věděla jsi, že existují hormony, které pomáhají hubnout?

image

Můžeš zhubnout vyrovnáním hormonů?

Vědci se zabývali právě touto otázkou, protože o tom, zda se to, co sníme, uloží jako tuk, rozhodují hormony. A jejich zjištění? Stimulací určitých hormonů je možné zvýšit výdej kalorií. To je dobrá zpráva!

Adiponektin – hormon pro hubnutí

Adiponektin, produkovaný hnědou tukovou tkání (neboli hnědým tukem – dobrým tukem), se podílí na regulaci metabolismu tuků a sacharidů. Uvolňuje se, když máme velmi malé tukové zásoby, takže stimuluje schopnost svalů čerpat energii ze sacharidů.

To ale není vše – tento hormon podporuje spalování tuků, potlačuje chuť k jídlu a také snižuje riziko cukrovky 2. typu.

Přírodní řešení - kapsle Belly Shaper

Naši odborníci na TummyTox vyvinuli Belly Shaper, zeštíhlující novinku s maximální koncentrací přírodních složek.

Tento doplněk stravy bohatý na antokyany z červené pomerančové šťávy, katechiny ze zeleného čaje a kapsaiciny z kajenského pepře účinně zabraňuje odbourávání hnědého tuku a stimuluje tak syntézu hormonu adiponektinu. Klinické studie prokázaly, že stimulace hnědého tuku může vést ke spálení dalších 500 kalorií denně!

Chceš mít tvarovaný a vytvarovaný hýžďový sval? Kapsle Belly Shaper jsou určeny pro odbourávání tuku v této kritické oblasti! S Belly Shaper naše kontrolní skupina ztratila z boků několik centimetrů!

  • Spaluje až o 33 % více tuku *

  • Ztráta až 6 cm v oblasti boků *

  • 5x silnější než podobné produkty *

Belly Shaper - pro nejlepší zadeček na pláži!

Belly Shaper může opravdu něco změnit!

Podívej se na Timeinu neuvěřitelnou změnu z 80 na 60 kilo * za pouhých 6 měsíců * - s pomocí Belly Shaperu!

image

Koupí několika produktů v balíčku ušetříš ještě více!

Sestavili jsme pro tebe skvělý 60denní balíček pro tvoji vysněnou postavu. Kombinace všech produktů, které potřebuješ pro štíhlou a dokonalou postavu! Zakoupením tohoto balíčku můžeš opravdu ušetřit!

Můžeš také vyzkoušet náš dvouměsíční program „Totální proměna“ pro skvělé tělo s dárkem v podobě multivitamínových gumových bonbónů, které ti dodají všechny potřebné vitamíny! 

*Výsledky používání výrobku se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od výsledků popsaných na našich webových stránkách.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-55%
Speciální cena 800 Kč Běžná cena 1 778 Kč
Zobrazit produkt