TUMMYTOX blogs.

Jak zlepšit matnou, suchou pleť bez života

Zářivá pleť není záležitostí jen péče o pleť. Na to, zda je tvá pleť zdravá, pružná a zářivá, má vliv mnoho dalších faktorů než jen krémy a séra. To, jak tvá pleť vypadá a jak rychle stárne, je také přímým důsledkem tvého životního stylu –⁠ od stravování přes množství spánku až po stres.

image

5 nejčastějších příčin matné, suché a rychle stárnoucí pleti:

1. Dehydratace

Nedostatečný přísun vody způsobuje vysušení pleti a žádný hydratační krém to nedokáže vynahradit. Voda také odplavuje toxiny, které jsou další příčinou předčasného stárnutí a vyrážek.

2. Kouření

Způsobuje zúžení cév a snižuje přísun kyslíku a živin do kůže.

3. Vystavení slunečnímu záření

Pravidelné slunění urychluje stárnutí a zvyšuje pravděpodobnost onemocnění rakovinou kůže. Nezapomeň každý den používat ochranný faktor SPF a čas od času použij samoopalovací přípravky, abys získala letní zářivý vzhled.

4. Nesprávná péče o pleť

Používání příliš mnoha nebo nevhodných pleťových přípravků může způsobit více škody než užitku. Dalším častým problémem je nadměrná exfoliace, která může tvoji pleť více poškodit. Také neodstraňování make-upu večer způsobuje, že se ti pleť rychleji poškodí a zestárne.

5. Nedostatek živin

A konečně, nejvíce přehlíženou příčinou matné, suché a předčasně stárnoucí pleti je nedostatečný přísun živin. I když můžeš udělat hodně tím, že se vyvaruješ výše uvedených chyb, nejdůležitější je vyživovat pleť zevnitř.

TummyTox je tady, aby pomohl!

Stejně jako každý orgán v těle potřebuje ke své správné funkci živiny, potřebuje i tvoje pokožka –⁠ tvůj největší orgán –⁠ specifické živiny, které podporují její regeneraci a funkci. Navrhli jsme gumové bonbóny Glowing Skin Gummies tak, aby pokryly všechny potřeby tvé pokožky.

Zahrnuli jsme důležité živiny pro strukturu a pružnost pokožky, její zářivost a celkové zdraví:

  • kolagen
  • biotin
  • vitamín A
  • vitamín C
  • vitamín E
  • koenzym Q10

Přestože některé z těchto živin získáváme z potravy a kolagen si můžeme syntetizovat v těle, je lepší mít jistotu a zajistit si, že dostaneme to, co potřebujeme, pomocí 1 jednoduchého doplňku stravy.

Glowing Skin Gummies – snadné, chutné, účinné

Gumové bonbóny TummyTox Glowing Skin Gummies s přídavkem kolagenu jsou jednoduchým a chutným způsobem, jak si zajistit dostatečný přísun VŠECH těchto základních živin. Dej si 2 naše lahodné pomerančovo-citronové gumové bonbóny denně a máš vystaráno!

Vyživováním pleti zevnitř můžeš:

  • zlepšit tvorbu kolagenu,
  • bojovat proti oxidačnímu stresu,
  • zlepšovat strukturu a pružnost pokožky,
  • obnovit zářivost,
  • udržovat zdravou pleť bez ohledu na věk.

Získej gumové bonbóny Glowing Skin Gummies nyní s 16% slevou zde!

Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KRÁSA
-35%
Speciální cena 474 Kč Běžná cena 729 Kč As low as 257 Kč
Zobrazit produkt
KRÁSA / ZDRAVÍ
-35%
Speciální cena 474 Kč Běžná cena 729 Kč
Zobrazit produkt