Kolagen: Co potřebuješ vědět aby sis udržela pevnou pokožku

Takže - víme, že víš, že péče o pleť je důležitá. Kupuješ si luxusní produkty a používáš různou kosmetiku a krémy - ale víš, jak důležité je starat se o svou pleť zevnitř? Pravděpodobně si už slyšela, že dívky rády používají kolagen. Ale proč je okolo toho všeho tolik rozruchu - a opravdu je třeba začít na něj myslet už teď?

image

Dobře, začněme popořádku...

CO JE KOLAGEN A PROČ HO POTŘEBUJEŠ?

Kolagen je bílkovina, která mimo jiné slouží jako stavební prvek naší pokožky, vlasů a nehtů. Bohužel, tvé tělo s přibývajícím věkem produkuje méně kolagenu. Tvá pokožka se stává méně pevnou a pružnou a začneš si všímat obávané vrásky.

Kromě toho, produkci kolagenu dále snižují znečišťující látky v životním prostředí,kouření a dokonce i nadměrná konzumace cukru a rafinovaných sacharidů. Nemluvě o poškození vlivem UVA záření - sluneční záření může poškodit kolagenová vlákna v pokožce a způsobit, že budeš vypadat starší, než ve skutečnosti si.

„Dobře, ale tohle je problém budoucnosti,” možná si myslíš. Ale MÝLÍŠ SE! :)

NIKDY NENÍ PŘÍLIŠ BRZY NA TO, ABY SI ZAČALA PODPOROVAT SVOU POKOŽKU

Máme pro tebe špatné zprávy. Degradace kolagenu (a tím i stárnutí pokožky) probíhá již od dvaceti let života. Proto je dobré začít s doplňky výživy co nejdříve. Koneckonců - je jednodušší zabránit ztrátě kolagenu, než se ho později snažit nahradit!

ZPOMAL TVORBU VRÁSEK!

Doplňky stravy s kolagenem mohou zahájit přirozenou produkci kolagenu v tvém těle - a to může pomoci tomu, aby tvá pokožka byla pevná a silná. A další věcí, na kterou se můžeš těšit, jsou nádherné vlasy, pevné nehty a snížení počtu strií! Ano, opravdu!

NOVÍ NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ TVÉ PLETI

Aby tvá pleť zůstala mladistvá a krásná, připravili jsme pro tebe kolekci nejkvalitnějších doplňků stravy, které naše Tummy dívky prostě zbožňují!

Collagen Drink s příchutí borůvek podpoří tvou vlastní produkci kolagenu v těle a zpomalí proces stárnutí. Jde o mořský kolagen typu I. - nejsilnější typ. A na rozdíl od většiny kolagenových nápojů chutná výtečně! Už žádné kolagenové nápoje s pachutí!

 

Když prostě není čas na přípravu nápojů, dej si jeden z Beauty Collagen Shots výborné a praktické na cestách. Pomůžou ti zredukovat vrásky, vyrovnat tón pleti a hydratovat pokožku zevnitř. Můžeš si je jednoduše strčit do kabelky a nosit je všude s sebou! A jejich příchuť lesního ovoce si zamiluješ!

Pokud toužíš po zdravé kráse, naše přelomové kapsle Fit & Pretty ti pomohou zůstat krásné a zároveň ti pomohou zhubnout! Ztráta hmotnosti může často vést k ochabnutí pokožky, ale tyto superstar kapsle ti pomohou tomu zabránit a místo toho udržovat pokožku pružnou!

Produkty pro vás

DETOX & KRÁSA
-55%
Speciální cena 1 148 Kč Běžná cena 2 531 Kč
Zobrazit produkt