TUMMYTOX blogs.

Ibišek - nový populární trend ve světě hubnutí

Jednoduchá řešení se někdy ukážou jako ta nejlepší. Ibišek se pěstuje v tropických oblastech a používá se pro své nutriční vlastnosti již po staletí. Tato rostlina je snadno rozpoznatelná díky krásným jasně červeným květům. V poslední době se stal velmi oblíbenou surovinou ve světě hubnutí, a to proto, že vědecké studie prokázaly, že může pomoci lidem zhubnout až 2,5krát * více!

image

Ibišek je rostlina pocházející z Afriky a jeho přirozené prostředí je tropické. Proto se mu daří v zemích, které jsou také velmi známé svými krásnými exotickými plážemi. Co ale udělalo tuto rostlinu ještě populárnější, je skutečnost, že podle některých nedávných výzkumů ti může také pomoci zhubnout a dosáhnout vytoužené postavy!

Ibišek eliminovat zadržování vody v těle

Ibišek se často připravuje ve formě osvěžujícího nápoje a některé studie nedávno potvrdily jednu věc, kterou tradiční léčitelé vždy věděli: extrakt z ibišku má diuretické vlastnosti, což znamená, že stimuluje vylučování přebytečných tekutin přítomných v těle. Při pravidelném užívání následně mizí otoky způsobené zadržováním vody a bříško se stává plošší.

Studie potvrzuje: ti, kteří užívali extrakt z ibišku, zhubli až 2,5krát * více na váze

Studie publikovaná v časopise Food & Function v roce 2014 ukázala, jak je extrakt z ibišku schopen stimulovat hubnutí i u lidí, kteří nedrží žádnou konkrétní dietu. Ti, kteří užívali extrakt z ibišku po dobu 12 týdnů * zhubli až 2,5krát * více na váze než skupina lidí, které bylo podáváno placebo.

Vědci tuto vlastnost připisují vysoké koncentraci polyfenolů přítomných v ibišku, která brání aktivaci lipogeneze v játrech (tj. tvorbě nových tukových buněk) a podporuje odstraňování tuku ze stejného orgánu.

Draining Drink: tvůj nový pomocník pro hubnutí

Díky odvodňovací a hubnoucí činnosti ibišku jsme se ho rozhodli použít mezi aktivní složky v našem inovativním odvodňovacím produktu: Draining Drink! Tento nápoj eliminuje zadržování vody, pomáhá odstranit přebytečné tekutiny až 3x více * a maximálně podporuje hubnutí.

80 % z těch, kteří Draining Drink vyzkoušeli, už se bez něj neobejdou!

Pokud chceš ze své cesty hubnutí vytěžit maximum a stimulovat spalování tuků po celý den, pak je pro tebe Draining Drink opravdu ideální produkt! Tento lahodný drenážní nápoj ti přinese konkrétní výsledky za pár dní!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

Produkty pro vás