Vyformovaný zadeček, který by ti i influencerky mohly závidět

Jak získat pevný a tvarovaný zadeček bez celulitidy, je s blížícím se létem určitě nejžhavějším tématem...Záviděníhodný zadek na pláži je jedním z nejčastějších cílů žen. Pokud i ty nevíš odtrhnout oči od dokonalých pozadí celebrit a influencerek na Instagram a pokaždé se ti vynoří otázka: „Jak to jen dělají ?!”, čti dál, protože ti prozradíme 4 velké tajemství, jak získat zadek, o kterém si vždy snila.

image

Krok 1: Sbohem toxiny, nadýmání a zadržování vody, vítej úchvatná formo!

Ruku na srdce, kdo by nechtěl zhubnout kilo nebo dvě v oblasti hýždí a stehen. Aby si dosáhla ploché bříško, štíhlý pas, štíhlé nohy a stehna a nakonec se zbavila celulitidy, velmi důležitou roli hraje detoxikace. Odstraněním toxinů a přebytečné vody z těla začne metabolismus spalovat více tuku, což pomáhá dosáhnout štíhlé postavy. Není však třeba pít každé ráno vlažnou vodu s citronem nebo držet příšnou detoxikační dietu. Rychlým a jednoduchým řešením jsou lahodné diuretické nápoje s přírodními účinnými látkami, které můžeš pít během celého dne.

Krok 2: Cvičení pro pevný zadek a nohy

Toužíš si vyformovat tělo, ale chybí ti motivace a nemáš čas? Pro pevnou postavu a štíhlé nohy nemusíš trávit hodiny a hodiny v posilovně, stačí dělat cílené cviky na zadek a stehna, byť jen 15 minut denně z pohodlí domova. Mezi ty, které nejvíce doporučují osobní trenéři hvězd, patří určitě výpady, dřepy, zvedání pánve, boční a zadní výpady.... Pro rychlé a úžasné výsledky použij posilovací gumu na cvičení. Budeš ohromená jejím účinkem na tvůj zadeček.

Krok 3: Celulitida to má  konečně spočítané!

Pokud je pomerančová kůže tvým nepřítelem číslo 1 a hledáš řešení, jak tuto nepříjemnou záležitost jednou provždy odstranit, vyzkoušej 360stupňový přístup, a to pomocí produktů, které zlepšují vzhled tvé pokožky, činí ji hladkou a vypnutou, jakož i užíváním specifických doplňků stravy, které odstraňují její příčiny zevnitř, zlepšují spalování tuků a snižují jejich hromadění v kritických oblastech. Extra tip! Pokud chceš zlepšit mikrocirkulaci a účinnost krému proti celulitidě, zkus ho aplikovat krouživými pohyby na zadek a nohy a masíruj pokožku speciálním kartáčem proti celulitidě. Uvidíš výsledky!

Krok 4: Výběr NEJ produktů podle influencerek!

Dívky na Instagram to vědí: pokud chceš rychle a účinně dosáhnout pevný zadeček bez pomerančové kůže, je důležité vybrat si správné produkty, které skutečně přinášejí optimální a dlouhotrvající výsledky.

Abychom ti pomohli na cestě k zabijáckému zadečku na pláži, vytvořili jsme pro tebe sadu Totální ničitel celulitidy s našimi nejprodávanějšími produkty, které si již oblíbily tisíce dívek jako ty:

Draining Drink - lahodný drenážní nápoj, který pomáhá čistit tělo, odstraňovat zadržování vody a celulitidu;

Booty Tone - přírodní kapsle, které pomáhají účinně zhubnout stimulací hormonu hubnutí;

Cellulite Reducer - útočí na celulidu zevnitř a zkrášluje pokožku;

Cutie Booty Lotion - nový krém proti celulitidě, který vyhlazuje a zpevňuje pokožku a zároveň snižuje tvorbu nových tukových buněk;

Masážní kartáč - pomáhá zlepšovat mikrocirkulaci;

Booty Band - posilovací guma na cvičení pro rychlé a efektivní zpevnění svalů jako dárek ZDARMA

4 týdenní tréninkový program k sadě ZDARMA!