TUMMYTOX blogs.

Cátia: „Zhubla jsem 5 kg a moje kámoška 8 kg!“

„Jmenuji se Cátia Costa, je mi 24 let a žiji v obci Barcelos v Portugalsku. Pracuji na směny v obuvnické firmě a jsem dívka, která ráda cestuje, ráda cvičí a dokonce jsem rok chodila do posilovny....v té době jsem byla velmi motivovaná.”

image


„Nikdy jsem neměla ráda své tělo, zejména své bříško, ale naučila jsem se mít ráda taková, jaká jsem. Nebyla jsem zvyklá jíst zdravou stravu a často mě trápilo trávení a zácpa.”


Výprodej ji přesvědčil k nákupu


„Na začátku roku 2021 jsem na sociálních sítích začala vídat reklamy na TummyTox, ale nikdy jsem žádné doplňky nebrala a měla jsem o těchto produktech spíše negativní názor. Myslela jsem si, že nefungují. Ale když se moje váha vyšplhala na 59 kg, což pro mou výšku 157 cm je už moc, rozhodla jsem se, že je čas něco s tím udělat! Když jsem po několika dnech spatřila, že TummyTox měl nějaké super výprodeje, neváhala jsem.”


Holky se nemohly dočkat produktů


„Poslala jsem e-shop i své kamarádce z práce, protože i ona chtěla začít hubnout. Objednala jsme si každá svou sadu produktů a neuměly jsme se dočkat, až nám přijdou, abychom zjistili, zda výrobky opravdu fungují jak slibovaly.”

  


Rozdíly byly patrné již po týdnu

„Začaly jsme pít čaj My Skinny Tea a užívat tobolky Slim Tummy Caps. Přidaly jsme cvičení a změnily i jídelníček a po týdnu jsme už cítily rozdíl. Byla jsem i méně nafouknutá a zlepšilo se mi trávení. Po užití nápoje Fat Burner Drink, který jsem pila 30 minut před tréninkem jsem cítila, že mám více energie. Výsledky jsou opravdu skvělé. Co jsme začaly používat produkty TummyTox jsem už zhubla 5 kg a moje kamarádka 8 kg.”

„Jsme velmi spokojené a bez vašich výrobků si to už neumíme představit! Děkujeme, že existujete!”