Carolina: „Zhubnout 4 kg za jeden měsíc byl opravdu velký rozdíl!“

„Ahojte všichni, jmenuji se Carolina, je mi 26 let a v současnosti pracuji jako vedoucí skladu v továrně.”

„Musím říct, že jsem nikdy netrpěla nadváhou... Ještě asi před rokem, právě na začátku pandemie jsem začala přibírat a bylo mi to čím dál víc nepříjemné. Začalo to ovlivňovat můj život, cítila jsem se více unavená. Oblečení mi bylo stále těsnější a už jsem se necítila dobře, cítila jsem se stále méně sebevědomá ve svém těle... Tehdy jsem se rozhodla pro změnu...”

image

„Produkty TummyTox jsem začala užívat začátkem února, kdy jsem měla 67 kg. Doporučila mi je kolegině z práce, která je také užívala.”

„TummyTox změnil můj život”

„Pomohlo mi samozřejmě i to, že jsem si přečetla skvělé reference a přírodní složky okamžitě upoutaly mou pozornost. Okamžitě jsem se rozhodla je vyzkoušet a výsledky byly úžasné. Mohu říci, že TummyTox změnil můj život.”

„Vybrala jsem si program Perfect Transformation, který mi velmi pomohl při hubnutí. Získala jsem mnohem více energie a můj metabolismus byl mnohem rychlejší. Doporučuji vám, abyste ho užívali minimálně měsíc*, protože tehdy jsem si začala všímat těchto úžasných výsledků!”

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

„Po měsíci jsem zhubla na 63 kg“

„Začala jsem cítit první účinky už po prvním týdnu užívání. Slim Tummy tobolky jsem užívala ráno a před obědem a Fat Burner drink a čaj My Skinny Tea půl hodiny před fyzickou aktivitou.”

„Rychle jsem začala hubnout na bocích, nohou a tuk na břiše také mizel... Po měsíci jsem zhubla na 63 kilo.“

„Zhubnout 4 kg za jeden měsíc byl velký rozdíl“

„Tyto výsledky mi přinesly obrovský pocit radosti! Byla jsem nesmírně šťastná, že můžu opět nosit oblečení, které jsem nosila předtím, s větší lehkostí a aniž by mi bylo těsné. Zhubnout 4 kg za jeden měsíc byl velký rozdíl. Musela jsem samozřejmě upravit jídelníček, ale ne úplně, bez skleničky vína při jídle se neobejdu. :)”

„Tato zkušenost nebyla vůbec složitá! Milovala jsem a pořád miluji zkušenosti s užíváním TummyTox a jeho zařazení do mého života... Jsou to produkty, které změnily mé sebevědomí k lepšímu.”

„Věřte tomu! Opravdu to funguje.

„Ať už to popíši slovy nebo obrázky....Věřte tomu! Skutečně to funguje. Samozřejmě se musíte snažit omezit některé věci ve stravě a udělat alespoň alespoň procházku denně... Jen užívání produktů vám samovolné hubnutí nezaručí, ale dodržování tohoto programu vám dodá více energie a podpoří vaši snahu.”

„Mohu jen říci, že TummyTox zlepšil můj život k lepšímu. Cítím se více zdravá, méně únavená a kila dole mě učinily ještě sebevědomější. Začala jsem o sebe více pečovat abych měla lepší, zdravější tělo a udržela si sebevědomí.”

Trojitý účinek v jednom balení – Carolinina volba:

Sada Perfect Transformation obsahuje zeštíhlující čaj My Skinny Tea, nápoj na spalování tuků Fat Burner Drink a Slim Tummy tobolky, které pomáhají snižovat chuť k jídlu.

Fat Burner je silný spalovač tuků, který stimuluje metabolismus a urychluje spalování kalorií. Obsahuje L-karnitin, který výrazně podporuje fyzickou zátěž, zvyšuje výkonnost a urychluje regeneraci svalů po tréninku.

Slim Tummy tobolky jsou mimořádný přírodní doplněk na hubnutí s Garcinií Kambodžskou, který ti pomůže zhubnout rychle a bezpečně.

My Skinny Tea je vybraná směs bylin a ovoce s účinnými látkami, která pomáhá rychleji spalovat tuk, zrychluje metabolismu a detoxikuje tělo.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-56%
Speciální cena 1 036 Kč Běžná cena 2 376 Kč
Zobrazit produkt