Katherin: „S TummyToxem jsem zhubla a získala více energie.“*

Ahoj, jsem Katherin, jsem Venezuelanka a v Portugalsku jsem už téměř 11 let. Pracuji v marketingu, ale byla jsem i učitelkou tance.

Mojí vášní jsou zvířata a dobré jídlo.

Vždy jsem byla štíhlá. Teprve když jsem začala cestovat, přibrala jsem, ale bylo to jen dočasné. S lockdownem se situace zhoršovala a nadváha měla vliv na mé zdraví.

Proto jsem se rozhodla zahájit tento proces hubnutí.

image

*Výsledky se mohou u každého člověka lišit. Při snaze zhubnout je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

„Líbí se mi způsob, jakým značka poskytuje hodnotu pro zákazníka.“

Začaly mě oslovovat reklamy a struktura společnosti mi připadala zajímavá, stejně jako výrobky a jejich složení. Tak jsem se rozhodla to vyzkoušet.

Začala jsem v lednu a nejvíce se mi líbil způsob, jakým informují o složení výrobků, jakož i veškeré informace, které o nich poskytují.

Líbil se mi i způsob, jakým značka poskytuje hodnotu zákazníkovi – zasíláním školících příruček atp. Pro mě je to velká přidaná hodnota produktu.

Nikdy jsem se nevzdala svých priorit."

Pro mě nejlepší a nejčastěji používané produkty jsou kapsle Tummy Fit a Slim Tummy Caps.

Díky nim jsem zhubla a získala více energie. První účinky jsem začala pociťovat během prvních tří týdnů.

Nikdy jsem neopustila své priority, jen jsem přidala další dvě (kontrola hmotnosti a zdraví).

„Celkově se cítím zdravěji a mám více energie.“

Během procesu hubnutí jsem nikdy nepocítila emocionální změnu, naopak jsem získala více energie a byla jsem ještě uvolněnější, protože jsem viděla zlepšení na fyzické úrovni.

Celkově se cítím zdravěji a energičtěji. Chtěla bych také zanechat vzkaz pro ty, kteří stále nejsou rozhodnuti: Zkuste to! Nezapomínejte na důležitost zlepšení stravy a cvičení, protože jen používání produktů není samo o sobě zázračné.

Chcete-li vidět výsledky, musíte změnit svůj životní styl. Časem uvidíte výsledky a nebudete se chtít vrátit do minulosti.

Trojitý účinek v jednom balení byl Katherinin výběr

Sada Dokonalá proměna obsahuje dietní čaj s účinkem na zeštíhlení břicha, nápoj na spalování tuků a kapsle, které pomáhají snižovat chuť k jídlu.

Fat Burner je silný spalovač tuků, který stimuluje metabolismus a urychluje spalování kalorií. Obsahuje L-karnitin, který výrazně podporuje fyzickou námahu, zvyšuje výkonnost a urychluje regeneraci svalů po tréninku.

Slim Tummy Caps je mimořádný přírodní doplněk k hubnutí s Garcinií kambodžskou, který ti pomůže zhubnout rychle a bezpečně.

My Skinny Tea je vybraná směs bylin a ovoce s účinnými látkami, které ti pomohou rychleji spalovat tuk zrychlením metabolismu a odstraněním toxinů ti pomůže rychleji zhubnout.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-55%
Speciální cena 710 Kč Běžná cena 1 577 Kč
Zobrazit produkt