TUMMYTOX blogs.

Assunta je nyní zpět ve formě díky produktům TummyTox!

Assunta je maminkou a majitelkou lakovny, a přestože nikdy netrpěla velkými problémy s nadváhou, po porodu těžko shazovala přebytečná kila nahromaděná v těhotenství. Navíc se nemohla zbavit nadýmání, které jí trápilo každý den, již od časných ranních hodin.

Ale poté, co dala příležitost produktům TummyTox, se jí podařilo dostat se zpět do skvělé kondice a cítit se znovu krásná. Nemá v úmyslu je už nikdy opustit!

image

Nadýmání: problém, který trápil Assuntu od rána do večera!

Assunta nám prozradila, že nejenže po těhotenství nedokázala shodit 5 kilo navíc*, ale také se potýkala s věčným pocitem nadýmání břicha, které začínalo hned po probuzení.

Tento stav ji vedl k tomu, že ztratila hodně sebevědomí: pokaždé, když se podívala do zrcadla, bylo pro ni těžké se poznat a nakonec nosila volné oblečení, které jí zakrývalo břicho. Assunta už pomalu ztrácela naději, že by se ještě někdy mohla cítit tak krásně jako před těhotenstvím.

Ale objevil se nečekaný pomocník: TummyTox!

Jednoho dne projížděla internet a čirou náhodou objevila TummyTox. Přitahovaly jí zejména přírodní ingredience, snadné používání produktů, mnoho pozitivních recenzí a neuvěřitelně dostupná cena.  Rozhodla se proto dát jim příležitost.

Svou cestu tak zahájila nákupem měsíční zásoby Booty Tone, Night Burner Drink a My Skinny Tea a následně ve druhém měsíci přidala Slim Tummy Tobolky a Shine Bright gumové medvídky.

První viditelná změna? Již po 1 týdnu *!

První zlepšení, kterého si Assunta všimla, bylo jasné snížení nadýmání již po prvním týdnu*, následované úbytkem všech přebytečných kilogramů během následujících 2 měsíců*, během kterých také zkombinovala malou dietu s produkty a cvičením. Kromě toho zaznamenala výrazný pokles chuti k jídlu, a proto je nyní schopna mnohem lépe zvládat návaly hladu.

Možnost probudit se bez toho nepříjemného pocitu nadýmání dodala Assuntě energii a motivaci potřebnou k pokračování v cestě s produkty TummyTox a nyní díky nim může bez přílišných problémů dodržovat dietu 1100 kalorií denně a také pít více!

image

Assunta se nyní cítí opět krásná a fit!

Začlenění produktů TummyTox do její každodenní rutiny pomohlo Assuntě získat zpět fyzickou kondici ztracenou během těhotenství, znovu mít ploché břicho, zbavit se přebytečného tuku (zejména břišního) a mít zpevněnou spodní část zad. Nyní se opět cítí fit, štíhlá, tónovaná, krásná a atraktivní!

Navíc byla tak spokojená, že nyní doporučuje TummyTox všem svým přátelům a známým a absolutně se nehodlá vzdát svých oblíbených produktů, které se nyní staly nedílnou součástí jejího každodenního života.

Vyzkoušej oblíbené produkty Assunty v tomto super 2měsíčním programu na hubnutí!

Naše sada na hubnutí 60denní kompletní proměna obsahuje 4 výkonné produkty, které dokážou zcela proměnit vaše tělo a pomohou vám snadno, bezpečně a rychle dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí.

  • 24/7 spalování tuků: ve dne i v noci.
  • Pomáhá udržet chuť k jídlu pod kontrolou.
  • Napadá i ten nejodolnější tuk a zabraňuje tvorbě nových tukových buněk.
  • Urychluje metabolismus a stimuluje správné trávení.
  • Pomáhá lépe spát a uvolnit tělo i mysl.

*Účinky produktu se mohou u jednotlivců lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

Produkty pro vás