Lynn: „Všechno, co TummyTox sliboval se splnilo!”

Lynn Saraiva Sousa je profesionální tanečnice a choreografka, která v současnosti pracuje na iridologické klinice a navštěvuje kurz farmakologie a suplementace. Na otázku ohledně jejího typu postavy Lynn zdůrazňuje, že když přibere, je to většinou v oblasti stehen a břicha a také mívá i kulatější obličej. 

image

„Když jsem se stala matkou, všechno se změnilo.“

Díky svému aktivnímu životnímu stylu měla Lynn normální postavu a ideální hmotnost. Dříve se nikdy se nemusela obávat, že přibere příliš mnoho, to se ale změnilo poté, co se stala matkou. Díky tomu, že měla nově méně pohybu, než byla zvyklá, musela tak věnovat zvláštní pozornost své hmotnosti.

Pro Lynn se v její nové roli stalo všechno mnohem těžší - dokud ovšem nenašla TummyTox!

„TummyTox jsem doporučila více než 10 lidem!“

„Rolovala jsem na Instagramu a uviděla jsem vaši reklamu, která mě velmi zaujala. Přišla mi zajímavá a rozhodla jsem se produkt objednat. Za vyzkoušení nic nedáte a ceny produktů jsou atraktivní. Do teď jsem vás doporučila už více než 10 lidem a všichni mi dali fantastickou zpětnou vazbu!“

Žádný jojo efekt! 

Lynn okamžitě přesvědčily přírodní složky. Výrobky nezpůsobující jojo efekt, který je při hubnutí velmi častý.

„Zkoušela jsem trochu experimentovat s mnoha jinými výrobky - myslím, že téměř se všemi - až jsem našla výrobky, které používám do teď, a které neplánuji vyřadit ze svého každodenního života!“

Lynninými top produkty jsou Draining Drink Intense, nejlepší odvodňovací nápoj, který účinně odstraňuje otoky a zavodnění, a My Skinny Tea, čaj, který Lynn používá denně. Tyto produkty jsou jsou k dispozici v našem balíčku Bikini Ready, ke kterému nyní dostaneš i lahev TummyTox zdarma!

Jejími pravdielnými společníky jsou i Tummyccino, Multivitamínoví medvídci, Shine Bright gumoví medvídci, Slim Tummy Tobolky a jiné z našich dalších nejprodávanějších produktů.

Lynn pozorně sleduje pokrok a přibližně každé 2 měsíce upravuje doplňky na základě svých tréninkových a detoxikačníchplánů. Jistá si je ale tím, že u TummyToxu zůstane!

První změna? Po 10 dnech*!

A jedna z nejdůležitějších otázek, které mnohé z vás v tuto chvíli zajímá: kdy si Lynn začala všímat první změny?

„Obrovskou změnu jsem zaznamenala už po 10 dnech*! Udělala jsem si fotografie na srovnání a změna byla zcela viditelná.“

„Vše, co bylo slíbeno, se splnilo: Každé ráno jsem měla příval energie, budila jsem se plná vitality a připravena přijmout jakoukoliv výzvu. Dokonce jsem získala motivaci pokračovat v každodenním tréninku.“

„Cítím se fantasticky!“

Na závěr Lynn s potěšením konstatuje, že se cítí fantasticky, protože jí produkty TummyTox zbavily pocitu neustálé únavy a vyčerpání. „Jsem opravdu fascinovaná výsledky! "

Vyzkoušej naši sadu Bikiny Ready s nápojem na spalování tuků Fat Burner Drink, čajem My Skinny Tea a odvodňovacím nápojem Draining Drink a sleduj, jak se kila ztrácejí před očima!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ NA HUBNUTÍ
-67%
Speciální cena 808 Kč Běžná cena 2 458 Kč
Zobrazit produkt