TUMMYTOX blogs.

Ivana: „Jsem šťastnější a spokojenější!”

Ivana je 22letá studentka, která se ve volném čase věnuje tanci a modelingu. Kvůli tomu ráda dbá o svůj vzhled a stejně tak i na postavu a zdravý životní styl...

image

„Vždy jsem byla štíhlá, ale v pubertě jsem se pěkně žensky začala zaoblovat a na zadečku a stehnech se mi začal ukládat tuk. Také jsem se dost často cítila nafouklá a oteklá. No a protože se ve volném čase věnuji tanci a modelingu, každé kilo navíc je pro mě přítěž.”

TummyTox jí doporučila kamarádka

„Tato značka mě zaujala už dávno před tím, když jsem ji viděla v reklamě na internetu. Ale rozhodující byl okamžik, kdy mi produkty doporučila kamarádka. Viděla jsem na ní rozdíly před a po užívání, tak jsem se rozhodla, že je také vyzkouším. Dopomohl k tomu i fakt, že jsou přírodní, měly skvělé recenze a klinické studie.

Se sadou Burn It Out viděla rozdíl již po 15 dnech!

„Rozhodla jsem se vyzkoušet sadu Burn It Out, kterou užívám již měsíc, avšak výsledky se dostavili už v prvních 15 dnech. Taky mě to žene ke cvičení a ten účinek, je za mě bombový! Zpozorovala jsem zpevnění a zmenšení hýždí, zmenšilo se mi nafouklé bříško a v neposlední řadě i pozitivní komentáře kamarádek na můj zadeček.”

„Kromě toho všeho jsem měla i větší radost ze cvičení a více energie. Zvedlo se mi sebevědomí a radost ze života. Také mi začali velmi lichotit pochvaly na můj pevný zadeček a lépe jsem se cítila. Nadýmání a nafouklé bříško bylo pryč. Daleko lépe se cítím i při tanci a modelingu.”

image

Inspiruj se Ivanou a vyzkoušej také sadu Burn It Out!

Ivana s radostí tvrdí, že se cítí šťastnější, spokojenější a užívá si své tělo plnými doušky! Inspiruj se jejím příběhem a vyzkoušj sadu Burn It Out také! Nyní ji máme v DOUBLE verzi za super výhodnou cenu!

Produkty pro vás

RYCHLÉ VÝSLEDKY
-55%
Speciální cena 812 Kč Běžná cena 1 824 Kč
Zobrazit produkt