Vědecky podložené hubnutí pro ženy

Ženy mají v průměru více tělesného tuku než muži. Estrogen snižuje schopnost žen spalovat energii po jídle, což vede k ukládání většího množství tuku po celém těle. To znamená, že hubnutí a regulace hmotnosti jsou pro ženy mnohem odlišnější než pro muže. Ačkoli některé obecné zásady mohou fungovat pro obě pohlaví, ženy bojují s nadváhou (zejména s nadbytečným tukem) více než muži a většina řešení, vyvinutých pro obě pohlaví, funguje u žen méně účinně.

Proto jako značka zaměřená na ženy pracujeme ve společnosti TummyTox ruku v ruce s vědou, abychom poskytli řešení, která nejlépe fungují pro ženy.

image

Proč je pro ženy obtížnější zhubnout?

Ženy i muži bojují s nadváhou kvůli každodenním faktorům, jako jsou: stres, kouření, nedostatek spánku, sedavý způsob života, konzumace nezdravých potravin, nedostatek vody a genetika.

Ženy se však musí vyrovnat i s dalšími problémy, jako jsou kolísavé hladiny hormonů, těhotenství a odlišný způsob metabolismu tuků. Naše tělo je naprogramováno k ukládání tuku, zejména v určitých oblastech, jako je břicho a stehna. Proto je často nazýváme problémovými oblastmi.

Nejlepší způsob, jak se podle vědy zaměřit na problémové oblasti

Ženy často bojují s problémovými oblastmi, jako jsou oteklé boky, břišní faldy, celulitida a silná stehna. Je to problém, který vyžaduje cílené řešení.

Jedna z našich oblíbených složek pro lokalizované odbourávání tuku se nazývá ID-alG™, superúčinná patentovaná směs hnědých řas, jódu a jadérek hroznů bohatých na mořské polyfenoly. Pomáhá absorbovat méně tuků a sacharidů z jídla a zároveň podporuje trávení.

ID-alG™ najdeš v přípravku TummyTox Waist & Leg Shaper spolu s extraktem z kopřivy, který obsahuje flavonoidy příznivě působící na krevní oběh. Díky tomuto účinku se tvé nohy budou cítit méně unavené a těžké i méně oteklé.

Roky výzkumu pro rychlé a viditelné výsledky!


Na hlavní složce přípravku Waist & Leg Shaper bylo provedeno mnoho vědeckých výzkumů, které prokázaly jeho účinek na regulaci hmotnosti a tělesné tukové hmoty.

Jelikož úbytek hmotnosti přímo souvisí s redukcí tukové hmoty, klinická studie ukázala, že účastníci, kteří denně konzumovali 400 mg ID-aLG™ (2 kapsle Waist & Leg Shaper), zhubli v průměru 2,8 kg již po 8 týdnech*.

Účastníci si také zlepšili postavu tím, že snížili svůj:

  • obvod pasu (-2,4 cm*),
  • obvodu boků (-1,7 cm*),
  • obvod stehen (-0,9 cm*).

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

Rychlé a bezproblémové výsledky

Nejlepší na Waist & Leg Shaper je, že změny jsou patrné již po 2 kapslích denně po dobu 8 týdnů a ty se mezitím můžeš soustředit na zlepšení celkové kvality svého života a formování postavy přenechat odborníkům - nám!

Protože naše produkty jsou zcela přírodní, vědecky podložené a jejich používání je bezpečné, milují je ženy na celém světě! S produkty TummyTox již zhublo více než 600 000 žen a Waist & Leg Shaper je jedním z nejoblíbenějších produktů davu!

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKŮ
-50%
Speciální cena 589 Kč Běžná cena 1 178 Kč
Zobrazit produkt
HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-50%
Speciální cena 659 Kč Běžná cena 1 317 Kč
Zobrazit produkt