TUMMYTOX blogs.

Monica díky TummyToxu zhubla 7,8* kg za 2* měsíce!

Ahoj všem! Jmenuji se Monica, je mi 42 let, jsem vdaná matka dvou holčiček ve věku 9 a 12 let a pracuji jako učitelka. Chtěla jsem se podělit o svůj příběh, protože by mohl znít povědomě i jiným ženám, které se možná se uvidí v tom, co píšu.

image

Jak to všechno začalo...

Až do svých 28 let jsem byla velmi štíhlá (45 kg) a neměla jsem ani náznak tuku na břiše, ani celulitidu, i když jsem si vůbec nehlídala to, co jím (a často jsem jedla nezdravě). Říkala jsem si, že mám štěstí od přírody.

Pak jsem se vdala a staly se dvě věci - zaprvé jsem měla obrovskou radost, že mám vlastní bydlení a kuchyň, a za druhé to později nevyšlo s prací, a tak jsem začala víc jíst a přibírat na váze.

Během jednoho roku jsem přibrala ze 45 kg na 60 kg. A pak jsem otěhotněla... Byla jsem moc spokojená, hýčkal mě manžel i rodina, a já jsem najednou měla 72* kg.

Kvůli přibírání na váze jsem se cítila hrozně...

Po porodu jsem začala slýchat poznámky, a to i od blízkých lidí, jako třeba: „Pořád vypadáš jako v šestém měsíci těhotenství“, kvůli čemuž jsem se cítila opravdu hrozně. Pak jsem si uvědomila, když jsem se viděla na fotkách, že mám obrovská stehna a dvojitou bradu a že se v tom vůbec necítím jako já, že se necítím dobře psychicky ani fyzicky.

Ale nikdy jsem nedokázala dodržet dietu. Nic se nelepšilo a cítila jsem se frustrovaná, že jsem neviděla vůbec žádné výsledky. Nakonec se mi podařilo zhubnout na nohou, ale tuk na břiše a nadýmání zůstalo...

Všichni v mém okolí si rychle všimli, že se mi sice na krátkou dobu podařilo zhubnout (bylo to před pěti lety, po smrti mého milovaného otce a po problémech se štítnou žlázou), ale že teď mám zase velké břicho... Kvůli těmto necitlivým komentářům jsem se hodně trápila.

Vše se ale změnilo, když jsem objevila produkty TummyTox!

Jednoho dne jsem na Facebooku narazila na reklamu, která mě hodně zaujala: zmiňovala se o kampani s názvem „Nový rok, nové já“, což bylo přesně to, co jsem hledala. Ano, chtěla jsem sice zůstat věrná sama sobě, ale taky jsem chtěla být tou nejlepší verzí sebe sama.

Rozhodla jsem se odeslat objednávku, a potom jsem o tom několik minut pochybovala. Ale pak jsem si přečetla řadu pozitivních komentářů a okamžitě jsem získala větší naději.

Měla jsem takovou radost, když produkty dorazily: všechno bylo v růžových obalech! Nechtěla jsem se spoléhat jen na tyto produkty, a tak jsem do toho vložila vlastní úsilí a začala jsem každý den 40 minut běhat naběžeckém pásu a cvičit s posilovací gumou Booty Band.

Po 2* týdnech jsem zhubla 5* kilo!

Na začátku jsem vážila 67,6 kg při výšce 164 cm. Po dvou týdnech jsem zhubla 5* kg, i když jsem vůbec nezměnila jídelníček. Vyhýbala jsem se hranolkám a smaženému jídlu obecně. Draining Drink fungoval zázračně: Díky tomu, že jsem měla tento produkt, jsem po ránu začala pít 1 litr tekutiny. Třetí den jsem vypila 1 litr vody s nápojem Draining Drink a 100 ml Tummyccino (které je mimochodem vynikající - dávám si ho s teplou vodou a bez cukru a dodá mi energii a mám pocit sytosti) a 300 ml čaje My Skinny Tea.

Byl to fakt úspěch pro někoho, jako jsem já - předtím jsem vypila jen 2 sklenice vody denně a musela jsem si na telefonu nastavit připomínku, abych pila víc!

Není to jen o váze

Po dvou měsících používání těchto produktů jsem se dostala do toho obávaného stavu, kdy se hubnutí zastaví. Nemohla jsem zhubnout už ani gram a cítila jsem se frustrovaná pokaždé, když jsem se vážila, což vedlo k emocionálnímu přejídání.

Nakonec se mi podařilo pokračovat díky podpoře ostatních #TummyDívek a motivaci, kterou jsem získala, když jsem si zkusila starou bundu. Když jsem ji vyzkoušela, zjistila jsem, že ji zase zapnu! A dokonce jsem se vešla i do svých starých džínů!

Bylo to skvělé zjištění: Byla jsem tak zaujatá čísly na váze, že jsem si nevšimla, že hubnu centimetry! Nechápala jsem to!

Ze srdce děkuji TummyTox!

Neuvěřitelné výsledky díky této sadě TummyTox!

Jak už jsem říkala, podařilo se mi u toho vydržet a po 3 měsících používání produktů TummyTox, jsem byla na hmotnosti 59,8* kg! To je celkem o 7,9 kg* méně, než jsem měla na začátku hubnutí.* Teď svou starou bundu zapnu, a dokonce je mi volná! Nemůžu se dočkat, až po krátké pauze zase začnu s produkty TummyTox. Vzhledem k výsledkům, které jsem měla, mám v plánu taky cvičit podle online posilovny TummyTox a budu konzumovat zdravější a vyváženější stravu. Mám v plánu dostat se na váhu 50 kg a mít plošší břicho: Vím, že tentokrát mě nic nezastaví!

Jsem moc spokojená! DÍKY, TUMMYTOX!

P.S.: Spousta lidí mi pochválila můj stylový TummyTox Shaker. Tuto sadu jsem doporučila už hodně lidem, protože mám výsledky, které mé doporučení potvrzují!

*Upozornění: Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše produkty nejsou určeny k prevenci, léčbě ani vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je konzumovat vyváženou stravu a dodržovat zdravý životní styl.

Produkty pro vás

RYCHLÉ VÝSLEDKY
-55%
Speciální cena 812 Kč Běžná cena 1 824 Kč
Zobrazit produkt
DETOX & HUBNUTÍ
-60%
Speciální cena 722 Kč Běžná cena 1 804 Kč
Zobrazit produkt