TUMMYTOX blogs.

Sodany: „Jsem sebevědomější a dokážu si představit sama sebe ve svých vysněných svatebních šatech, aniž bych se musela stydět!“

Sodany je Francouzka a žena v domácnosti. Ráda tráví volný čas se svými dětmi, čte knihy a sleduje televizní seriály.

Po těhotenství se potýkala s nízkým sebevědomím, cítila se na dně protože se nemohla zbavit váhy navíc, kterou během těhotenství nabrala. Vše se změnilo, když na Facebooku objevila TummyTox. Pozitivní komentáře a přírodní složení ji přesvědčily, aby ho vyzkoušela.

image

Díky TummyToxu se jí podařilo zhubnout

„Mezi mé nejoblíbenější produkty TummyTox patří Daily Kick & Sleep Tight Tea a Strong Draining Drink 3 v 1. Jsou tak dobré a chutné. Všechny mě okamžitě zaujaly a jejich účinky se projevily velmi brzy.

Po měsíci užívání nápoje 3 v 1 Strong Draining Drink jsem byla ohromena. Cítila jsem se opět lépe ve svém těle. Moje staré oblečení mi opět dobře padlo a nohy se mi ztenčily. Cítila jsem se lehčí, zlepšilo se mi trávení a snížila chuť k jídlu. Cítím, že se moje tělo změnilo, jsem sebevědomější a dokážu si bez ostychu představit, že bych si oblékla svatební šaty svých snů.“

„Na začátku jsem vážila 103 kg a teď mám 97 kg. Stále mám na čem pracovat, ale jsem optimistka. Moje kondice se mi líbí čím dál víc, ale bude ještě lepší, až se vrátím na svou ideální váhu.

Věděla jsi, že...?

  • Mnoho lidí si myslí, že nadýmání může být způsobeno nějakým zdravotním problémem, ale ve většině případů je normální součástí procesu trávení.
  • Jídlo je důležité pro výživu a trávení je proces, při kterém se potrava přeměňuje na energii a živiny. Trávení je důležité zejména pro výživu, energii a obnovu buněk.

„Když jsem si všimla, že jsem zhubla o pár centimetrů, byla jsem ráda, že se zase vejdu do oblečení, které mi bylo před druhým těhotenstvím trochu těsné.“

„Když jsem si všimla, že jsem zhubla několik centimetrů, byla jsem ráda, že se vejdu do oblečení, které mi bylo před druhým těhotenstvím trochu těsné. Můj partner a tchýně si také všimli, že jsem zhubla. Jsem nadšená a když vím, že se budu vdávat, sním o tom, že budu zase štíhlá, abych si mohla na ten velký den vzít krásné šaty.“

image

„Díky těmto malým pokladům se cítím lépe ve svém těle a mám větší sebevědomí!“✨

Když jsme se jí zeptali, co by vzkázala lidem, kteří uvažují o vyzkoušení TummyToxu, hrdě odpověděla:

„Řekla bych jim, ať to zkusí, protože tyto výrobky jsou účinnější než diety a jiné přípravky na hubnutí. Produkty TummyTox umožňují vašemu tělu regenerovat a pokožce navrátit její pružnost a zároveň ji dobře hydratovat.“
„Díky těmto malým pokladům se cítím lépe ve svém těle a mám větší sebevědomí!“

Vyzkoušej naše čajové duo a podpoř svůj metabolismus tuků a trávení pro detoxikaci těla ve dne i v noci! 

Daily Kick Tea obsahuje zelený čaj, který je známý svými blahodárnými účinky. Má vysoký obsah polyfenolů a antioxidační, antikarcinogenní a protizánětlivé vlastnosti. Pampeliška a kopřiva pomáhají snižovat nadýmání a podporují trávení díky svým močopudným účinkům.

Čaj Sleep Tight je také bohatý na antioxidanty, které pomáhají během noci dobíjet organismus. Pomerančová kůra, chmel, citronová tráva, meduňka a máta peprná se tradičně používají ke zklidnění nervů a podpoře spánku.

Sodany také používala Draining Drink 3 v 1 - Silný odvodňující nápoj proti zadržování vody, nadbytečným kilům a celulitidě a na podporu dlouhodobého hubnutí. Pouhý jeden jahodový nápoj denně stačí k odstranění toxinů a zbavení se nadýmání!

Získej svůj ještě dnes s touto neuvěřitelnou, časově omezenou nabídkou!

*Účinky výrobku se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení závažných onemocnění. Důležité je dodržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

30DENNÍ PROGRAM
-64%
Speciální cena 929 Kč Běžná cena 2 612 Kč
Zobrazit produkt