TUMMYTOX blogs.

Stanislava : „První změny jsem začala pociťovat po několika dnech.“

Stanislava pochází ze Slovenska. Pracuje jako masérka v ústavu sociální péče, kde se stará o integrované děti. Volný čas tráví se svými dvěma dětmi a manželem, ráda chodí běhat a relaxuje tak své svaly i mysl. Během všech těch let její váha kolísala, zejména po dvou porodech, kdy přibrala 35* kg. Díky TummyToxu našla řešení a po několika měsících užívání produktů TummyTox se jí podařilo zhubnout a nyní se cítí mnohem lépe.

image

„Vyzkoušela jsem už mnoho produktů, ale pouze produkty TummyTox opravdu fungují!“

„Na produkty TummyTox jsem narazila na internetu. Nejprve jsem chtěla výrobky vyzkoušet jen ze zvědavosti a nyní je používám již rok. Složení a použití výrobků je velmi dobře vysvětleno. Na začátku jsem vyzkoušela dva výrobky a pak jsem si postupně začala objednávat další. S výrobky jsem stoprocentně spokojená. Často si je objednávám a doporučila jsem je svým známým, kteří je také používají. Vyzkoušela jsem zatím mnoho výrobků, ale pouze výrobky TummyTox opravdu fungují. Opravdu je všem doporučuji, jsou skvělé!“

„Po měsíčním užívání jsem byla jejich účinky více než překvapena.“

„Po měsíci používání jsem byla více než překvapena jejich účinností. Pomohly mi zhubnout, udržet si postavu, přibrat bez jo-jo efektu a zbavit se přebytečné vody. Proto jsem si je po měsíci objednala znovu a od té doby je používám! Navíc jsou vyrobeny z přírodních surovin a neobsahují barviva. Tyto výrobky nemohu než doporučit!“

Věděla jsi, že...?

  • Úbytek hmotnosti vody může mít velmi motivační účinek, protože se může projevit rychle, je viditelný na váze a pomáhá vám lépe nosit oblečení.
  • Zadržování vody je také spojeno s hromaděním toxinů, takže zbavení se přebytečné vody bude mít detoxikační účinek na vaše tělo a zlepší vaši celkovou pohodu.

Stanislava je velkou fanynkou produktů TummyTox.

„Produkty TummyTox používám již rok. První věc, kterou dělám v 7 hodin ráno, když přijdu do práce, je pití čaje Daily Kick, který stimuluje trávení a podporuje hubnutí. Kolem půl deváté si vezmu jednu z tobolek Slim Tummy Caps, která potlačují chuť k jídlu, a kolem 15. hodiny si vezmu další.

Po obědě piji Fat Burner Drink Intense, který snižuje únavu a zvyšuje energii. Před večeří piji čaj Sleep Tight, který mi pomáhá hubnout během noci a vyhnout se večernímu přejídání. Dále používám Tummyccino, Odvodňující nápoj, Pure Me Tea a Multivitamínové gumové bonbóny. Nedávno jsem si objednala Booty Band a Shape Me Shake - proteinový nápoj, protože hodně běhám. Každý nápoj si míchám v shakeru TummyTox, který jsem dostala zdarma.“

image

„Patřím k ženám, které mohou produkty TummyTox doporučit, protože jsem jich vyzkoušela mnoho a ještě mnoho vyzkouším.“

„Díky ročnímu používání produktů TummyTox měřím 180 cm a vážím 69 kg. Patřím mezi ženy, které mohou výrobky TummyTox doporučit, protože jsem jich vyzkoušela mnoho a ještě mnoho vyzkouším. Cítím se dobře a je skvělé, když tě všichni chválí, a hlavně když se cítíš dobře a máš se ráda.“

Bez odstranění vody není hubnutí!

Ano, slyšíš správně. Účinné hubnutí začíná odplavením přebytečné vody. Jeden jahodový nápoj denně odplaví toxiny a zbaví tě nadýmání! Odvodňovací nápoj Draining Drink 3 v 1 podporuje dlouhodobé hubnutí a udržování hmotnosti a také odstraňuje toxiny a přebytečnou vodu a zároveň ti pomáhá udržovat minerály.

A k odstranění večerních chutí Stanislava použila naše tobolky Slim Tummy Caps s Garcinií kambodžskou. Toto tropické ovoce blokuje chuť k jídlu, podporuje hubnutí a zvyšuje hladinu serotoninu (hormonu štěstí), který může ovlivnit tvoji náladu. Tobolky Slim Tummy Caps ti pomohou dosáhnout štíhlejší postavy a zároveň zlepší tvoji náladu a zvýší hladinu energie!

Pořiď si své s neuvěřitelnou časově omezenou nabídkou a začni svou cestu za hubnutím ještě dnes!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

HUBNUTÍ
-60%
Speciální cena 483 Kč Běžná cena 1 219 Kč
Zobrazit produkt