TUMMYTOX blogs.

Veronica: „Příspěvky na Instagramu mě přesvědčily, abych vyzkoušela produkty TummyTox!“

Ve volném čase Veronika ráda chodí na procházky, fotografuje a chodí ven s přáteli. Popisuje svou postavu jako hruškovitou a dodává, že její stehna a břicho byly dost nápadné. Během těhotenství přibrala 20 kilogramů. Proto se rozhodla vzít věci do vlastních rukou a vyzkoušela produkty TummyTox.

Přečti si Veroničin neobyčejný příběh a připrav se napsat svůj vlastní!

image

„TummyTox mi doporučila kamarádka, tak jsem ho začala sledovat na Instagramu a příspěvky mě přesvědčily, abych produkty vyzkoušela“

TummyTox mi doporučila kamarádka, tak jsem ho začala sledovat na Instagramu a příspěvky mě přesvědčily, abych produkty vyzkoušela. Chtěla jsem je vyzkoušet, protože se mi zdály velmi snadné na používání a protože při mém životním stylu bylo těžké dodržovat vyváženou stravu. Líbí se mi také, že jsou vyrobeny z přírodních surovin.“

„Použila jsem zeštíhlující sadu Bleskové hubnutí a tobolky Slim Tummy. Chci vyzkoušet všechny produkty TummyTox! Tummyccino je další produkt, který mě láká vyzkoušet, a myslím, že to bude další, který skončí v mém nákupním košíku.

„Mám větší motivaci držet dietu a dělat pokroky.“

„Po prvním týdnu užívání se mi začaly zmenšovat otoky břicha a boků a druhý týden jsem se cítila mnohem lehčí a silnější, a to i při tréninku. Od té doby, co jsem si těchto změn všimla, mám větší motivaci držet se diety a pokračovat v této cestě.“

Veděla jsi, že...?

• K nadýmání břicha dochází, když je oblast žaludku větší než obvykle. Tento jev se někdy nazývá nafouklé břicho nebo nafouklý žaludek.

• Riziko nafouklého žaludku může zvyšovat i několik faktorů životního stylu, jako je dehydratace, rychlé jídlo a nadměrný příjem vzduchu, nedostatek spánku, přejídání nebo konzumace potravin s vysokým obsahem vlákniny či jinak obtížně stravitelných potravin, nárůst hmotnosti a stres.

image

„Konečně jsem spokojená se svou postavou a můžu zase nosit oblečení, do kterého jsem si předtím myslela, že se nevejdu“

„Především se mi hodně zlepšila nálada. Kromě toho, že se cítím méně nafouklá, jsem také uvolněnější. Konečně jsem spokojená se svou postavou a můžu zase nosit oblečení, o kterém jsem si předtím myslela, že se do něj nevejdu.“

„Před používáním produktů TummyTox jsem si myslela, že už nikdy nezískám takovou postavu, kterou jsem měla před těhotenstvím, ale produkty TummyTox mi výrazně změnily život.“

Veronika překonala všechny své problémy s nadváhou díky TummyToxu!

Vyzkoušej naši sadu Bleskové hubnutí se 3 lahodnými nápoji - rychlé a snadné řešení pro ploché bříško a vysněné tělo v bikinách. Pokud se chceš zbavit nadbytečných kilogramů, aniž bys musela trávit spoustu času v posilovně, je pro tebe tento beztréninkový program ideálním řešením! 

Odvodňovací nápoj Draining Drink 3 v 1 ti pomůže vypudit z těla přebytečné tekutiny a toxiny a začít rozpouštět tuk. Odstraňuje přebytečnou tekutinu a zároveň pomáhá zadržovat minerály a snižuje nadýmání až o 60 %.Fat Burner Drink zvýší tvoji vnitřní teplotu, a tím pomůže urychlit spalování tuků. Obsahuje L-karnitin, který umožňuje tělu využívat tuk k výrobě energie místo jeho ukládání do tukových zásob. Lahodný limetkový noční spalovač Night Burner ti pomůže snížit večerní chuť k jídlu, zlepšit spánek a spálit více tuku!

Veronika také používala tobolky Slim Tummy s extraktem z Garcinie kambodžské, které blokují chuť k jídlu a podporují hubnutí. Kromě garcinie obsahují tobolky Slim Tummy také chrom a vitamín C, které pomáhají zvýšit jejich účinky. Chrom hraje důležitou roli v metabolismu a přispívá ke stabilitě hladiny cukru.

Objev naše fantastické limitované slevy!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení závažných onemocnění nebo stavů. Je důležité dodržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

RYCHLÉ HUBNUTÍ
-58%
Speciální cena 813 Kč Běžná cena 1 926 Kč
Zobrazit produkt
KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-55%
Speciální cena 800 Kč Běžná cena 1 778 Kč
Zobrazit produkt