TUMMYTOX blogs.

Vědci dokázali: přibíráme i ze špatného spánku

Velká část populace nemá dostatečný spánek. Už není žádným tajemstvím, že lidské tělo potřebuje přibližně 8 hodin spánku denně. Přesto spíme průměrně 6,8 hodiny. Není to však jen otázka délky spánku, důležitá je i kvalita nočního odpočinku. Nekvalitní spánek ohrožuje naše zdraví a navíc způsobuje i přibírání na váze.

image

Výzkum publikovaný v časopise Annals of Internal Medicine dokázal, že „méně než 7 hodin spánku denně může negativně ovlivňovat výsledky diety." Ptáš se jak?

Nejčastější důvody, pro které vyjde naše snaha držet dietu vniveč, jsou:

  • nesprávný výběr jídla
  • narušená hormonální rovnováha, vinou které se tuky v těle snadněji hromadí
  • ztučnění játra a zpomalený metabolismus

Nezní to zrovna nejlépe, že? Stejný výzkum ukázal, že ti, kteří nespí dostatečně spalují tuk o 45 % pomaleji než ti, kteří se v noci dobře vyspí.

Ospalý mozek touží po kalorickém jídle

Představ si dvojčata. Jedno dvojče spalo jen několik hodin a druhé je výborně odpočaté. Když procházejí kolem pizzerie, dvojče, které nespalo dost dobře, nedokáže odolat přesto, že je na dietě. Druhý sourozenec však nemá problém říci mastné voňavé pizze ne. 

Takto to objasňuje i časopis Examine: „Zdá se, že mozek reaguje na jídlo jinak, když nejsme dobře odpočatí."

Tukem snižujeme stres

Možná sis to už vyzkoušela i na vlastní kůži. Když jsme ospalí a unavení, toužíme po mastném, vysoce kalorickém jídle (zdroj). Nevyspalý člověk může za 1 den přijmout až o 1000 kalorií více než vyspalý člověk. Tělo si totiž tímto způsobem nahrazuje nedostatek energie.

Další skutečností je, že našemu mozku „tuk eliminuje stres", jak píší na Examine.com. Přidejme k tomu ještě jeden výzkum, (zdroj) který ukazuje, že když jsme unavení, více toužíme po nasycených tucích. 

Spíme špatně, protože jíme pozdě… a jíme pozdě, protože spíme špatně…

Přestože jeden kousek pizzy nebo kopeček zmrzliny ještě nezničí tvou dietu, špatné načasování může. Výzkum ukázal, že ti, kteří špatně spí, touží po kalorickém jídle zejména pozdě večer. A to je ten největší problém.

Je to začarovaný kruh… čím později jíš, tím hůře spíš, protože tvé trávení musí bdít celou noc. A čím hůře spíš, tím více budeš chtít jíst pozdě večer další dny…

Pod stresem a se ztučnění játry nemůžeme zhubnout

Naše tělo dokáže nesprávný výběr jídla dobře zvládnout, když jsme zdraví, máme játra ve výborném stavu a nejsme pod stresem. Bohužel, hladina kortizolu (stresového hormonu) drasticky narůstá, pokud se dobře nevyspíme.

To zpomaluje náš přirozený proces spalování tuků a může zatěžovat játra natolik, že se začnou i sama „utápět v tuku".

Věděla si, že velké procento populace má ztučnělá játra? A právě nekvalitní spánek (nebo nedostatek spánku) má na tom velký podíl. Se ztučnění játry a vysokou hladinou kortizolu je hubnutí prakticky nemožné.

Popřej přebytečnému tuku dobrou noc s Night Burner Drinkem

Faktem je, že většina z nás nespí dostatečně dobře, moderní život již není v souladu s našimi základními životními potřebami.

Ale máme dobrou zprávu. Vzhledem k tomu, že jsme experti na hubnutí, vynalezli jsme řešení i tohoto problému! Naši odborníci vyvinuli jediný spalovač tuku, který můžeš pít před spanímNight Burner Drink.

Night Burner Drink ti dokáže pomoci několika způsoby:

  • podporuje metabolismus, který je nejaktivnější v noci
  • pomůže ti snadněji usnout a spát kvalitněji
  • obsahuje Garcinia kambodžskou, která pomáhá v boji proti večerním útokům hladu – když večer nebudeš útočit na ledničku, budeš lépe spát
  • dokud my spíme, naše játra se čistí – Night Burner Drink pomůže čistit játra během spánku
  • a v neposlední řadě – Night Burner Drink ti pomůže lépe trávit, aby si mohla lépe spát, a tím zabraňuje hromadění tukových zásob!

Vyzkoušej i ty nový Night Burner Drink INTENSE!

Nyní s novou a vylepšenou recepturou pro ještě intenzivnější účinky! Jediný spalovač tuku, který vypiješ večer a spaluješ tuk, zatímco spíš!

Produkty pro vás

RYCHLÉ HUBNUTÍ
-58%
Speciální cena 813 Kč Běžná cena 1 926 Kč
Zobrazit produkt
SPALOVÁNÍ TUKU
-55%
Speciální cena 811 Kč Běžná cena 1 802 Kč
Zobrazit produkt