TUMMYTOX blogs.

2 DŮVODY PROČ DIETY NEFUNGUJÍ

Představa toho, že budeme na dietě, není pro nikoho z nás příjemná. Nikdo z nás se netěší, až se konečně vzdá svých oblíbených jídel, bude počítat kalorie a tajně snít o čokoládě ... to vše s prázdným žaludkem! A nejhorší věc? Navzdory všem těmto obětem, výsledky nepřicházejí. Co bychom dali za řešení, které konečně funguje!

image

Známe dva hlavní důvody, proč diety nefungují. Většinou jsou stejné u většiny lidí, kteří zkouší jednu dietu za druhou, jednu metodu hubnutí za druhou, všechny se stejným společníkem, jo-jo efektem. Kilogramy se vrací a přivádí své přátele - další kilogramy.

Je nemožné udržovat zvolenou dietu dlouhodobě

Dokážeš si to představit? Vzdát se všech svých oblíbených jídel? Navždy?

Pokud jsi někdy byla na dietě, víš, o čem mluvíme: pizza nikdy nevoněla tak dobře, při myšlence na čokoládu se ti nikdy tolik nesbíhaly sliny tak, jako když jsi na dietě. Jsme jen lidé, je naprosto přirozené chtít si vychutnat dobré jídlo.

Motivace netrvá dlouho

Začneš dietu s ohromným nadšením jako nikdy. Ale uběhne pár dní a už začneš cítit první negativní účinky, které doprovázejí nízkokalorickou dietu:

  • Únava
  • Obtížnost soustředění
  • Nedostatek energie
  • Změny nálady

Minulo jen pár dní a už se cítíš úplně vyčerpaná. Nemůžeš se dočkat, až se něčeho najíš (něčeho, co není salát!). To je přirozená reakce tvého těla na náhle snížený přísun kalorií. Tělo tě každým kouskem svého bytí prosí: sněz něco, proboha!

Proto diety nefungují - protože jsme lidé.

„Wow, říkáte mi, že si mám udržovat svoje přebytečná kila?”

Samozřejmě že ne. Stačí, když si přestaneš ubližovat těmi nemožnými dietami.

Neříkáme, že máš pokračovat v nezdravém stravování. Ale zkus vylepšit své svůj jídelníček krok za krokem - je potřeba to udělat, pokud si přeješ vést dlouhý a zdravý život.

Flat Tummy Caps jsou tu, aby ti pomohly

Díky tobolkám Flat Tummy Caps můžeš zrychlit svůj metabolismus a hubnout, aniž bys dělala všechny výše zmíněné oběti. Jedná se o mimořádný a naprosto přírodní doplněk stravy s výtažkem z garcinie kambodžské, který potlačuje nadměrnou touhu po jídle. Tobolky dále pomáhají spalovat tukové zásoby, omezují emocionální přejídání a zabraňují tvorbě nového tuku. Skutečně neuvěřitelný produkt, nemyslíš?